MEN'S GUIDE

Μήπως το παίζεις... δύσκολος αλλά το κάνεις με λάθος τρόπο;

Υπάρχουν μια σειρά από ανόητα στερεότυπα όπως "οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα γιατί κολλάνε με φτύσιμο" που έχουν κάνει πολλούς άντρες να πιστεύουν πως αν το παίζουν... δύσκολοι σε μια γυναίκα που τους φλερτάρει, τότε θα την κάνουν να τους ερωτευτεί τρελά! Υπάρχει όμως μια... λεπτή κόκκινη γραμμή που χωρίζει το να είσαι κουλ και άνετος με το να είσαι απόλυτα αδιάφορος και εν τέλει εκνευριστικός στα μάτια της!

Υπάρχει μια δόση αλήθειας στο γεγονός πως (κάποιες) γυναίκες βρίσκουν ελκυστικό το γεγονός πως ένας άντρας δεν δείχνει να ενδίδει στο φλερτ τους και έτσι τον διεκδικούν περισσότερο. Όμως αυτό δεν αποτελεί κανόνα και γενικά καλό θα ήταν να μην το παίζεις... δύσκολος γιατί το πιθανότερο είναι πως το κάνεις με λάθος τρόπο και άρα θα έχεις το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Σε άρθρο του menoftyle.gr διαβάσαμε μια σειρά από λάθος συμπεριφορές  για να το παίξεις δύσκολος

Όταν το Παίζεις Δύσκολος με τους Λάθος Τρόπους

  1. Αρχίζεις να την αγνοείς ενώ η ίδια σου απευθύνει το λόγο. (αρχικά μπορεί και να αποδώσει κάτι τέτοιο, αν όμως το συνεχίζεις επ άπειρον, θα αρχίσει να έχει τα ανάποδα αποτελέσματα) Αν το συνεχίσεις, απλά θα καταλήξεις να μην την ενδιαφέρει να ασχοληθεί μαζί σου.
  2. Την προκαλείς επιθετικά, είσαι κακοπροαίρετα σαρκαστικός και φτάνεις στα όρια της αγένειας, ή και τα ξεπερνάς. Αν απλά την πειράζεις καλοπροαίρετα, όλα καλά. Όταν όμως το παρακάνεις, μόνο γυναίκα με υπερβολικά χαμηλή αυτοεκτίμηση θα ανταποκριθεί – ΑΝ ανταποκριθεί.
  3. Της μιλάς περί ανέμων και υδάτων, δεν μπαίνεις ποτέ στο “ψητό”. Απλά θα μπεις friendzone με αυτό τον τρόπο, καθώς ή δε θα καταλάβει ποτέ τις προθέσεις σου, ή θα τις καταλάβει και θα σε θεωρήσει δειλό – που, κακά τα ψέματα αδελφέ, στην προκειμένη περίπτωση μαζί της, δειλός είσαι.
  4. Κοινωνικοποιείσαι με όλους γύρω σου, εκτός από την ίδια. Και πάλι αν διαρκώς την έχεις στο φτύσιμο μιλώντας με άλλους, θα ψάξει να βρει κάποιον άλλον άνδρα που θα ενδιαφέρεται να της μιλήσει και να την διεκδικήσει.

Εφόσον αποφασίσεις να το παίξεις δύσκολος με αυτό τον τρόπο, τότε θα καταλήξεις στα εξής:

  • Δε θα την κάνεις να ενδιαφερθεί ερωτικά.
  • Μπορεί να μην καταλάβει ΚΑΝ ότι προσπαθείς να το παίξεις δύσκολος και υπάρχει ερωτική διάθεση από πλευράς σου.
  • Θα σε θεωρήσει δειλό ή και κακό, καθώς μπορεί αρχικά να έχεις κερδίσει το ενδιαφέρον της και μετά να το χαλάσεις. Και θα καταλάβει ότι το χάλασες εσκεμμένα.

Όταν το Παίζεις Δύσκολος με τον Σωστό Τρόπο 

Επαναλαμβάνω ότι για να είναι πρακτικό όταν αρχίσεις να το παίζεις δύσκολος, πρέπει η κοπέλα ήδη να ενδιαφέρεται για εσένα – έστω και ελάχιστα. Αν η κοπέλα ήδη ενδιαφέρεται λοιπόν, το να το παίξεις δύσκολος με το σωστό τρόπο θα απογειώσει την γνωριμία. Αν δεν ενδιαφέρεται, καλό θα ήταν να επενδύσεις στο να την κάνεις να ενδιαφερθεί.

  1. Πείραξέ την. Με αυτό τον τρόπο της δείχνεις ότι δεν “καίγεσαι” να πάει καλά η γνωριμία.
  2. Μην κάνεις κομπλιμέντα για την εξωτερική της εμφάνιση. Οι άνδρες που καταφεύγουν σε πολλά τέτοια κομπλιμέντα όταν φλερτάρουν, είναι κατά κανόνα, οι άνδρες χωρίς επιλογές – άρα οι “εύκολοι”.
  3. Ενώ της μιλάς, φρόντισε το σώμα σου να μην είναι στραμμένο πάνω της όλη την ώρα, καθώς η κατεύθυνση του σώματός σου δείχνει και προς τα πού στρέφεται η προσοχή σου και το ενδιαφέρον σου.
  4. Απόρριψέ την ενώ την φλερτάρεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι:
  • Δεν ταιριάζουν τα ζώδιά σας.
  • Μένετε μακριά.
  • Είναι πολύ απαιτητική.

Δηλαδή την απορρίπτεις για λόγους που ΔΕΝ είναι αληθινοί ή σημαντικοί. Αυτό και πάλι δείχνει άνδρα που έχει κριτήρια, που έχει επιλογές και που ΔΕ φοβάται μήπως χάσει μια ευκαιρία.

Η όλη στρατηγική του να το παίζεις δύσκολος, είναι περίπλοκη όταν βρίσκεσαι στα πρώτα σου βήματα. Απαιτεί εμπειρία και πάνω από όλα να μπορείς να αντιληφθείς τα σημάδιατης κοπέλας, ώστε να ανταποκριθείς ανάλογα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!