MEN'S GUIDE

Πως θα χαρίσεις στην ερωτική σύντροφό σου διπλό οργασμό

Ο γυναικείος οργασμός και ο μηχανισμός που τον ενεργοποιεί παραμένει ένα άλυτο μυστήριο για τους επιστήμονες, που διαρκώς εντοπίζουν νέα στοιχεία για τη γυναικεία σεξουαλικότητα και τους μηχανισμούς σεξουαλικής διέγερσης μιας γυναίκας.

Και πολλοί άντρες αγχώνονται καθώς δεν ξέρουν αν θα καταφέρουν να φέρουν την σύντροφό τους σε οργασμό, πόσο μάλλον σε διπλό οργασμό. Και αν αναρωτιέστε γιατί αξίζει να προσπαθήσετε να χαρίσετε στη σύντροφό σας έναν διπλό οργασμό η απάντηση έρχεται από τα πορίσματα μιας νέας επιστημονικής έρευνας. Στην έρευνα που έκαναν το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και η ιστοσελίδα σεξουαλικής αγωγής OMGYES, συμμετείχαν πάνω από 1.000 γυναίκες και το 47% εξ αυτών απάντησε ότι δεν τους αρκεί ο ένας οργασμός. Θέλουν δύο. Ούτε παραπάνω, ούτε παρακάτω.

Όπως διαβάζουμε στο ygeiaonline,gr, στην έρευνα δεν έμειναν μόνο σε αυτό το ερώτημα. Επιχείρησαν να εμβαθύνουν και ρώτησαν τις γυναίκες που βρίσκονταν σε αυτό το ποσοστό, τον τρόπο που πετυχαίνουν οι σύντροφοι τους να τους οδηγήσουν σε δεύτερο οργασμό.

Μια πρώτη συμβουλή είναι η επιμονή στην στάση που δημιουργεί τον μεγαλύτερο ερεθισμό. Ακόμα κι αν ως άντρας είσαι στην άβολη πλευρά της στάσης, θα πρέπει να το υποστείς αν θες να πετύχεις τον στόχο. Αφού έγινε μια φορά, θα γίνει και δεύτερη. Επόμενη και πολύ πιο αποδοτική συμβουλή είναι η επαφή. Όσο διεισδύεις, καλό είναι να την ακουμπάς με μια πίεση στην κλειτορίδα και με έναν ρυθμό που θα αλλάζει απότομα.

Ένα άλλο κομμάτι που ανέδειξαν οι γυναίκες είναι πως οι σύντροφοι τους αποφεύγουν να το πάρουν πάλι από την αρχή. Αν λοιπόν έχει έρθει ο πρώτος οργασμός με διείσδυση, τότε και για τον δεύτερο θα αρκεστούν σε αυτό.

Ενώ θα πρέπει κανονικά να επαναλάβουν συγκεκριμένα προκαταρκτικά που άνοιξαν διόδους στην πρώτη φορά. Αυτά τα τρία είναι τα πιο χρήσιμα που έρχονται από τις ίδιες τις γυναίκες. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάς ότι και τα χέρια κάνουν θαύματα!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!