MEN'S GUIDE

Τα 4 κορυφαία βότανα που ενισχύουν τη σεξουαλική ορμή των ανδρών

Με τη χρήση του Viagra να παραμένει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, προφανώς πολλοί είναι αυτοί που ειδικά μετά την ηλικία των 40 αναζητούν σκευάσματα που θα ενισχύσουν την σεξουαλική τους ορμή και θα βελτιώσουν τη στύση τους.

Πέρα όμως από τα φαρμακευτικά σκευάσματα, πολλοί θεωρούν ως και η χρήση βοτάνων μπορεί να έχει αντίστοιχα αποτελέσματα στη βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων με πιο... φυσικό τρόπο.

Αυτά τα βότανα έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες για τη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας. Κάποια έχουν άμεσα αποτελέσματα, ενώ κάποια άλλα χρειάζονται κάποιο χρόνο για να δράσουν. Tη συγκεκριμένη λίστα με βότανα που μπορεί κανείς να βρει στην αγορά, τη διαβάσαμε στο medinova.gr που τονίζει πως πριν τα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν επιπλοκές με την υπάρχουσα κατάσταση της υγείας σας.

Koρεατικό Ginseng: Χρησιμοποιείται λίγο πριν το σεξ, και μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της ροής του αίματος, βοηθώντας να διατηρηθεί η στύση και ακόμη να βελτιώσει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Σας δίνει τη δυνατότητα να αποδώσετε πολύ καλά σε σύντομο χρονικό διάστημα και να βελτιώσετε τη σεξουαλική ορμή σας σε μακροπρόθεσμη βάση.

Mucuna Pruriens: Θεωρείται ένα από τα καλύτερα σεξουαλικά διεγερτικά στον κόσμο, είναι επίσης γνωστό ως «Βελούδινο φασόλι» ή «Cowhage». Περιέχει L-Dopa που ενισχύει την ντοπαμίνη στον εγκέφαλο, αυξάνοντας τη διάθεση και τη σεξουαλικότητά σας. Σας βοηθά να βελτιώσετε την αντοχή, τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και τη συνολική σεξουαλική ορμή.

Catuaba Bark: Χρησιμοποιείται για πολλές γενιές από αυτόχθονες φυλές του Αμαζονίου. Αυτό το φυσικό αφροδισιακό θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να τονώσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Πρόκειται για έναν φλοιό από ένα δέντρο στο δάσος του Αμαζονίου που τονώνει το νευρικό σύστημα και ενισχύει τη λίμπιντό σας.

Horny Goat Weed: Αυτό το βότανο λειτουργεί σε πολλά επίπεδα για την ενίσχυση της σεξουαλικής εμπειρίας σας. Εχοντας ανακαλυφθεί στην Ασία και τη Μεσόγειο, το Horny Goat Weed (βότανο του «βαρβάτου» τράγου) μπορεί να βοηθήσει τη στυτική λειτουργία, τη σεξουαλική ορμή, καθώς και την αντοχή. Η αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης, καθώς και του μονοξείδιου του αζώτου ενισχύει τη ροή του αίματος και σίγουρα θα τονώσει τη σεξουαλική ζωή σας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!