MEN'S GUIDE

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες από έναν άντρα

Τα πράγματα που είναι αληθινά σημαντικά σε μια ερωτική σχέση θέλησε να αποκαλύψει μια νέα έρευνα και τα πορίσματά της δείχνουν πως, αντίθετα με το τι πιθανά πιστεύουν πολλοί άντρες, το σεξ και το να είναι κανείς καλός στο κρεβάτι δεν είναι αυτό που θέλουν (πάνω από όλα) οι γυναίκες.

Η νέα διαδικτυακή μελέτη 'εγινε για λογαριασμό του Superdrug, μιας μεγάλης φαρμακευτικής αλυσίδας στη Βρετανία, και συνολικά συμμετείχαν σε αυτή 1.500 Ευρωπαίοι και Αμερικανοί και οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν αν θα προτιμούσαν οι ερωτικοί τους σύντροφοι να είναι καλοί στο κρεβάτι ή... σε κάτι άλλο και οι απαντήσεις που δόθηκαν δείχνουν πως τελικά πολλές είναι αυτές που αδιαφορούν για το πόσο καλός εραστής είναι ο σύντροφός τους.

Όπως διαβάζουμε στο graskmen.com, στην ερώτηση αν το σεξ ή κάτι άλλο, ένα μικρό ποσοστό των αντρών που συμμετείχαν, έδωσε έμφαση στην μαγειρική και στη νοικοκυροσύνη παρά στο σεξ. Όμως σε άλλη ερώτηση που αφορούσε την επικοινωνία και την σύγκρισή της με το σεξ, ένα συντριπτικό ποσοστό 70% των αντρών και γυναικών δήλωσε ότι το ρομάντζο έχει μεγαλύτερη σημασία απ' τη φυσική έλξη μόνη της.


Όπως φαίνεται και στο infographic (εικόνα κάτω), ένα σχεδόν απίστευτο ποσοστό της τάξης του 88% των Αμερικανίδων και ένα 75% των Ευρωπαίων γυναικών δήλωσαν ότι προτιμούν να βγουν με κάποιον που είναι καλός στην επικοινωνία παρά στο κρεβάτι. Κι ενώ για τους Αμερικανούς έχει αντίστοιχη σημασία σε ποσοστό 73%, οι Ευρωπαίοι άντρες δεν νοιάζονται τόσο για το επικοινωνιακό κομμάτι, παρόλο που το 57% δηλώνει ότι προτιμά μια γυναίκα που έχει ωραία επικοινωνία παρά τη δράση στο κρεβάτι.

Η έρευνα ανέδειξε ακόμη μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία όπως ότι:

>Το 95% των γυναικών και το 84% των αντρών δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην αγάπη παρά στο σεξ.

>Το 65% των αντρών (αλλά μόνο το 36% των γυναικών) θα έβγαιναν με κάποιο που δεν είναι ο τύπος τους, αν είναι καλός στο κρεβάτι.

>Το 8% των γυναικών δηλώνει ότι τις απασχολεί το μέγεθος του πέους και ότι ένα μικρό μόριο λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!