MEN'S GUIDE

H κοπέλα σου αργεί στα ραντεβού σας; Δες τι πρέπει να προσέξεις

Αν η κοπέλα που σου αρέσει ή είναι σύντροφός σου συνηθίζει να σε... στήνει κάθε φορά που κανονίζετε κάτι, μην κάνεις σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αυτή η συμπεριφορά, όσο και αν θεωρείται κλισέ για πολλές γυναίκες, πρέπει να σου χτυπήσει καμπανάκι.

Είναι αλήθεια πως πολλές γυναίκες συνηθίζουν να αργούν στα ραντεβού τους, καθώς η "προετοιμασία" τους για να βγουν έξω είναι χρονοβόρα. 


Αν και η δικιά σου κοπέλα κάνει το ίδιο πρέπει να προσέξεις ορισμένα πράγματα:


 Πόση ώρα αργεί και πόσο συχνά; Αν αργεί κάθε φορά το ίδιο (π.χ. 1 ώρα ή 45 λεπτά) τότε απλά προσπάθησε να προσαρμοστείς και να αποδεχτείς αυτή τη κακή συνήθεια που έχει. Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίζεις να δίνεις το ραντεβού νωρίτερα από την ώρα που κανονικά θα ήθελες. Επίσης μπορείς να προσπαθήσεις να της δείξεις πως σε ενοχλεί αυτή η καθυστέρηση, με το να φύγεις από το ραντεβού ή να μην ανοίγεις την πόρτα αν το ραντεβού είναι στο σπίτι σου και όταν η ίδια θα σου ζητήσει εξηγήσεις γιατί έφυγες, τότε ήρεμα και χωρίς φωνές ή ίχνος εκνευρισμού (γιατί αλλιώς θα χάσεις το δίκιο σου) εξήγησε πως δεν σου αρέσει αυτό που γίνεται. Αν και μετά από αυτό συνεχίσει να αργεί... μη συνεχίσεις να δίνεις ευκαιρίες. Η συγκεκριμένη κοπέλα αδιαφορεί για τα θέλω σου, είναι ασυνεπής και προφανώς η σχέση σου μαζί της δεν θα έχει καλή εξέλιξη.

Αν σε έχει στήσει πάνω από μια ώρα... Το να σε στήσει μια γυναίκα πάνω από μια ώρα φυσικά και μπορεί να συμβεί και αυτό να οφείλεται σε χιλιάδες πιθανούς παράγοντες.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ποια είναι η αντίδρασή της όταν επιτέλους εμφανίζεται στο ραντεβού σας: αν μετά από τόσο μεγάλο στήσιμο κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα και δεν θέλει να σου δώσει καμιά εξήγηση για τη καθυστέρηση, καλό θα είναι να λήξεις αυτή τη σχέση γιατί (δεν θέλουμε να σε πληγώσουμε αλλά...) σε έχει εντελώς "γραμμένο"!

 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!