MEN'S GUIDE

Οι 5 ενδείξεις που μαρτυρούν πως σε βλέπει μόνο σαν φίλο

Δεν είναι σπάνιο το να νιώθει κανείς έλξη για μια γυναίκα, η οποία όμως δεν αισθάνεται το ίδιο. Όμως καμιά φορά κάποιοι δυσκολεύονται να καταλάβουν ποιες γυναίκες τους έχουν βάλει στο λεγόμενο friend zone και τους βλέπουν μόνο ως φίλους, χωρίς ίχνος ερωτικής διάθεσης.

Αν η κοπέλα που σε ενδιαφέρει κάνει κάποιες ή και όλες από τις ακόλουθες συμπεριφορές, πρέπει να το πάρεις χαμπάρι πως σε έχει βάλει στο friend zone και σε βλέπει μόνο φιλικά. 
 

Ένδειξη Νο 1: Αργεί να απαντήσει στις κλήσεις σου και στα μηνύματά σου

Της στέλνεις μήνυμα στο κινητό ή στο Facebook και δεν απαντά. Περιμένεις, ξαναστέλνεις. Στο τέλος απαντά, μονολεκτικά, λακωνικά: Δεν υπάρχει έλξη! Αν ένιωθε έλξη, θα απαντούσε αμέσως και θα τρελαινόταν από τη χαρά της που της έστειλες. Αν χρησιμοποιεί συχνά δικαιολογίες τύπου “διάβαζα” ή “έχω πολλή δουλειά” ή “δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα αυτό τον καιρό”, μάντεψε τι ισχύει: ΔΕΝ νιώθει έλξη. Για τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν, πάντα βρίσκουμε χρόνο. Είναι θέμα προτεραιοτήτων.

Ένδειξη Νο 2: Επικοινωνεί μόνο όταν θέλει να σου ζητήσει χάρη.

Αν επικοινωνεί μαζί σου μόνο όταν χρειάζεται κάτι, όπως να την πας με το αυτοκίνητο κάπου ή να πας να της φέρεις κάτι από ένα μαγαζί ή ακόμα και να πάτε μαζί για ψώνια και να της πάρεις και κανένα δωράκι, εσύ δυστυχώς μπορεί να νομίζεις ότι έτσι επιλέγει να περνάει χρόνο μαζί σου επειδή ενδιαφέρεται και ότι πλησιάζεις στον στόχο σου.. ΛΑΘΟΣ!! Σε χρησιμοποιεί και είσαι ο βολικός “δορυφόρος” της, στον οποίο μπορεί να βασίζεται επειδή γνωρίζει ότι σου αρέσει ερωτικά, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζει ότι ποτέ δε θα σου ανταποκριθεί. Είμαι σίγουρος ότι δε θέλεις να βρεθείς ποτέ σε αυτή τη θέση, να είσαι ο φίλος για τα θελήματα. Θέλεις να σε νιώθει ως έναν άνδρα στον οποίο μπορεί να στηριχθεί συναισθηματικά και ρομαντικά.

 Ένδειξη Νο 3: Σου μιλάει για άλλους άνδρες που της αρέσουν.

 Αν αναφέρει μπροστά σου κάποιον άλλον που της αρέσει ερωτικά, αυτό από μόνο του – με ελάχιστες εξαιρέσεις που σε τεστάρει – είναι σίγουρο σημάδι ότι σε βλέπει φιλικά. Αν ισχύει η περίπτωση που σε τεστάρει, να δεν της το κόψεις και της το επιτρέψεις, ουσιαστικά της δίνεις παθητικά την άδεια να σε δει σαν φίλο. Θέλεις να ξέρεις ότι της μιλάς και είσαι εκεί επειδή σου αρέσει ερωτικά. Αν της αρέσεις κι εσύ, θα προσπαθήσει να σε γνωρίσει καλύτερα και δε θα σου αναφέρει ποτέ άλλους άνδρες – εκτός αν μετά το σεξ δημιουργήσετε πια τόσο ανοιχτή σχέση. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αναφέρει κάποιον άλλον, απλά σήκω και φύγε. Μην επιτρέψεις τέτοια συζήτηση. Απομακρύνσου με αξιοπρέπεια, πριν σε κάνει τον δορυφόρο της.

Ένδειξη Νο 4: Δε σε φλερτάρει και δεν σε ενθαρρύνει στο δικό σου φλερτ.

Σου φέρεται όπως φέρεται στις φιλενάδες της; Ο τρόπος που σε αγκαλιάζει, σε αγγίζει, σε φιλάει, σε χαιρετάει, είναι ο τρόπος με τον οποίο χαιρετά τις φίλες της; Προσπαθείς να την φλερτάρεις; Αντιδρά στο φλερτ σου όπως αντιδρά με οποιονδήποτε άλλον – ουδέτερα; Αν είναι έτσι, τότε και πάλι σε βλέπει σαν φίλο. Να θυμάσαι πάντα, ότι η πιο σημαντική ένδειξη ενδιαφέροντος, είναι η συμπεριφορά της! Αν δε συμπεριφέρεται με τρόπο που συμπεριφέρεται μία γυναίκα που ενδιαφέρεται ερωτικά, τότε σε βλέπει σαν φίλο.

Ένδειξη Νο 5: Σε συστήνει ως φίλο της.

Αυτή είναι η πιο καθαρή ένδειξη ότι δεν νιώθει ερωτική έλξη και σε βλέπει σαν φίλο. Οι κοπέλες πάντα μιλάνε στις φιλενάδες τους για τους άνδρες που τους αρέσουν. Ποτέ, λοιπόν, δε θα συστήσουν κάποιον ως φίλο τους, γιατί δε θέλουν να τον βάλουν στη διαδικασία να σκεφτεί ότι είναι μόνο φίλοι.

Αν η κοπέλα ενδιαφέρεται ερωτικά, θα παρατηρήσεις ότι οι φιλενάδες της θα σε κοιτάνε με ένα βλέμμα περίεργο, ή ακόμα και θα σας πειράζουν με σχόλια του στυλ “ταιριάζετε πολύ μαζί” και “γιατί είστε τόσο κοντά συνέχεια;”. Οπότε, αν ακούσεις τις λέξεις “από εδώ ο φίλος μου ο Δημήτρης”, τότε να ξέρεις ότι είσαι αυτό ακριβώς: φίλος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!