MEN'S GUIDE

Θες να κάψεις λίπος και στις διακοπές σου; Δύο πράγματα θα σε βοηθήσουν

Η περίοδος των διακοπών δεν χρειάζεται να είναι η εποχή που θα αφεθείς στις κραιπάλες και θα χάσεις όλα όσα απέκτησες με κόπο στο γυμναστήριο τόσους μήνες.

Αν φροντίσεις να έχεις έντονη σωματική δραστηριότητα στις παραλίες (κολύμπι, aqua sports, beach volley ακόμα και ρακέτες κ.ά.) και αποφύγεις το πολύ αλκοόλ και τα λιπαρά σνακς τότε σίγουρα θα διατηρήσεις τη φόρμα σου.


Και γα να βεβαιωθείς πως ο μεταβολισμός σου θα συνεχίσει να λειτουργεί σωστά και μάλιστα θα πάει ένα έξτρα boost για να κάψεις περισσότερο λίπος, μπορείς να φροντίσεις να έχεις μαζί σου στην παραλία αυτά τα δύο πράγματα:


Αμύγδαλα ή καρύδια: Δεν λέμε να κυνηγάς τις τουρίστριες φωνάζοντας "Στάσου μύγδαλα" αλλά το να έχεις μαζί σου στην παραλία λίγους ξηρούς καρπούς θα σου κόψει την πείνα, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις άλλα σνακ και θα κάψεις και λίπος. Έρευνες επιβεβαιώνουν ότι τα αμύγδαλα και τα καρύδια βοηθάνε στο να αποκτήσουμε μικρότερο δείκτη μάζας σώματος. Οι φυτικές τους ίνες βοηθάνε σε αυτό, οι πρωτεΐνες και τα καλά τους λιπαρά. Φρόντισε τα αμύγδαλα σου να είναι ανάλατα και να μην είναι πάνω από 10. Η ποσότητα εδώ μετράει.


Πράσινο τσάι: Οι πολυφαινόλες και τανίνες του πράσινου τσαγιού θα σε κάνουν να κάψεις λίπος. Το θέμα είναι πως αυτές οι ουσίες βελτιώνουν την οξείδωση του λίπους αυξάνοντας ταυτόχρονα και το μεταβολικό σου ρυθμό. Το σώμα αποκτά την δυνατότητα να διασπά τα λιποκύτταρα ευκολότερα και γρηγορότερα.Οπότε πες "όχι" στις μπίρες και πες "ναι" σε ένα παγωμένο πράσινο τσάι για να δροσιστείς στην πλαζ ή την πισίνα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!