MEN'S GUIDE

O Zac Efron άλλαξε τα μαλλιά του και οι γυναίκες σε παρακαλούν να μην κάνεις το ίδιο

Ο σταρ Zac Efron θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές στον κόσμο, ενώ το καλογυμνασμένο σώμα που απέκτησε ο χολιγουντιανός γόης στην ταινία Baywatch έκανε πολλούς άντρες να θέλουν να τον μιμηθούν.

Όμως τώρα ο Zac αποφάσισε να αλλάξει στιλ στα μαλλιά του για το καλοκαίρι (κάνει διακοπές στη Χαβάη) και εκατομμύρια γυναίκες παρακαλούν όλους τους άντρες του πλανήτη να μην μιμηθούν αυτό το στιλ στα μαλλιά.


Και αν κρίνουμε από τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια που έχει προκαλέσει αυτό το νέο hair look του Efron στο Διαδίκτυο, καλό είναι να τις ακούσετε τις γυναίκες, γιατί μάλλον αυτό το μαλλί δεν αρέσει σχεδόν σε καμία γυναίκα ανά τον κόσμο. Συν ότι πολλοί κράζουν τον Zac πως προσπαθεί να το παίξει Αφροαμερικανός ή Τζαμαϊκανός μολονότι είναι (απολύτως) λευκός.

 


Πάντως ο ίδιος ο σταρ έγραψε πως άλλαξε τα μαλλιά του έτσι για πλάκα, αλλά θυμίσου πως αυτός είναι και ο Zac Efron... εσύ αν αλλάξεις έτσι τα μαλλιά σου μάλλον θα καταλήξεις χωρίς γυναίκα δίπλα σου όλο το καλοκαίρι.

 

Επίσης καλό είναι να μη μιμηθεί κανείς και το κολπάκι με τις γραμμές που είχε δοκιμάσει πρόσφατα ο σταρ στο μούσι του, γιατί ούτε και αυτό άρεσε στις γυναίκες.

 

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on Mar 30, 2018 at 10:49am PDT


 

 

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on Jul 5, 2018 at 10:24am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!