MEN'S GUIDE

Λατρεύεις την cargo - βερμούδα σου; Οι γυναίκες όμως μάλλον τη μισούν

Οι βερμούδες τύπου cargo, δηλαδή οι γνωστές και ως στρατιωτικές βερμούδες με τις πολλές τσέπες στο πλάι και πίσω, υπάρχουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα πολλών αντρών, αλλά οι γυναίκες δεν τις πολυβλέπουν με καλό μάτι. Μάλλον τις μισούν.

Και πολλοί άντρες λατρεύουν τις cargo βερμούδες γιατί είναι άνετες και τους επιτρέπουν να κουβαλάνε μαζί τους τα πάντα: από το κινητό, τα κλειδιά, χρήματα κ.λπ.


Όμως αυτές οι τσέπες δεν αρέσουν στις γυναίκες. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Hater, το dating app που συνδέει ανθρώπους που αντιπαθούν τα ίδια πράγματα -για παράδειγμα την ρέγκε, το σκόρδο, τον Donald Trump, το ηλεκτρονικό τσιγάρο κ.λπ.-, η στρατιωτική βερμούδα αποτελεί ρούχο προς αποφυγήν αν θέλεις να ελκύεις τις γυναίκες σαν μαγνήτης.

Πάντως τα cargo σορτς δεν τα αντιπαθούν μόνο οι γυναίκες αλλά και οι στιλίστες, που εξηγούν πως αυτό το ρούχο δεν πηγαίνει σχεδόν σε κανένα, έχει πολύ όγκο και προσθέτει κιλά και "κόβει" σε ύψος, ενώ το χαρακτηριστικό σακούλιασμα που κάνουν οι τσέπες μόνο σικ δεν το λες.

Οπότε ίσως αυτό το καλοκαίρι να το σκεφτείς να αφήσεις την cargo βερμούδα σου στη ντουλάπα, αν δεν θέλεις να έχεις το... γυναικοδιώχτη και να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου σορτς με μήκος λίγο πάνω από γόνατο και σε ίσια γραμμή.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!