MEN'S GUIDE

10 ερωτήσεις για το πρώτο ραντεβού που δεν ενοχλούν καμιά γυναίκα

Πολλοί άντρες αγχώνονται πολύ για το τι θα πουν σε ένα πρώτο ραντεβού με τη γυναίκα που τους αρέσει, καθώς φοβούνται πως ίσως κάνουν κάποιο λάθος και αυτή τους απορρίψει και χαθεί κάθε ελπίδα για ένα δεύτερο ραντεβού.

Και η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από θέματα και ερωτήσεις ή συμπεριφορές που κανείς δεν πρέπει να θίξει ή να κάνει σε ένα πρώτο ραντεβού αν θέλει να ελπίζει σε ένα δεύτερο.
Δεν χρειάζεται όμως να πελαγώνεις. Απλά θα πρέπει να θυμάσαι να είσαι ευγενικός μαζί της και όσο γίνεται ο εαυτός σου, να μην μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου και να δείξεις ενδιαφέρον για αυτή, να μην είσαι σεξουαλικά επιθετικός αν δεν δεχτείς κάποιο αντίστοιχο μήνυμα και να αποφύγεις τις αδιάκριτες ή προσβλητικές ερωτήσεις (όπως ερωτήσεις για πρώην, χρήματα κ.λπ.).
Μια λίστα που μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις ως να ξεκινήσεις την κουβέντα, είναι να της κάνεις τις ακόλουθες 10 ερωτήσεις που διαβάσαμε στο the-man.gr και είναι "safe" ερωτήσεις, που δείχνουν ενδιαφέρον για αυτή και δεν θα την προσβάλλουν με κάποιο τρόπο. Επίσης με αυτές τις ερωτήσεις και εσύ θα μπορέσεις να τη γνωρίσεις καλύτερα και να καταλάβεις πολλά για αυτή.

1) Ποιο είναι το αγαπημένο σου χόμπι;

Με αυτήν την ερώτηση μπορείς να καταλάβεις τι της αρέσει να κάνει στον ελεύθερο της χρόνο και επίσης θα της δείξεις πως πραγματικά θέλεις να μάθει πράγματα για εκείνη όπως τα ενδιαφέροντα της.

 

2) Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;

Η αλήθεια είναι πως ο καθένας γνωρίζει καλύτερα τον εαυτό του από τους άλλους και μπορείς να καταλάβεις το χαρακτήρα της από την απάντηση που θα σου δώσει. Ακόμα, μπορεί να νιώσει και εκείνη πιο οικεία μαζί σου αφού θα δει πως μπορεί να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα της και τον χαρακτήρα της.

3) Υπάρχουν πράγματα που δεν έχεις κάνει και το έχεις μετανιώσει;

Σίγουρα όλοι μας έχουμε μετανιώσει για πράγματα που δεν κάναμε ή για λέξεις που δεν ειπώθηκαν από εμάς. Με αυτήν την ερώτηση θα μάθεις πόσο δυναμική ή διακριτική είναι στην καθημερινότητά της και αυτή θα σου δείξει μια ακόμα πτυχή του εαυτού της και θα νιώσει όμορφα που θέλεις να την γνωρίσεις καλύτερα.

4) Πόσο εύκολα εμπιστεύεσαι τους άλλους;

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε επιφυλακτικοί στο να εμπιστευόμαστε τους άλλους, οπότε αν αποτελεί εξαίρεση θα δεις πως πρόκειται για έναν πολύ ανοικτό και δοτικό άνθρωπο. Αυτή η ερώτηση θα της δείξει πως θέλεις να είσαι και εσύ ένας από αυτούς που θα την κάνουν να νιώθει ασφάλεια

5) Πότε έκανες πράγματα για τον εαυτό σου και μόνο;

Οι γυναίκες που συνήθως προσέχουν τον εαυτό τους και κάνουν συνεχώς πράγματα για τις ίδιες είναι αυτές που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αν θέλεις να τη γνωρίσεις καλύτερα μπορείς να κάνεις την ερώτηση αυτή η οποία θα της δώσει το έναυσμα να μιλήσει λίγο παραπάνω για τον εαυτό της.

6) Θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς το Ίντερνετ;

Οι περισσότεροι από εμάς θα απαντούσαν δύσκολα, οπότε μπορείς να κάνεις αυτήν την ερώτηση για να δεις πόσο εξαρτημένη νιώθει από την τεχνολογία και το Ίντερνετ αλλά και να ελαφρύνεις λίγο τη συζήτηση.

7) Προτιμάς να δώσεις χρήματα για αγορές ή για ταξίδια;

Αυτή η ερώτηση είναι πάντα διασκεδαστική και σίγουρα θα την κάνεις να χαμογελάσει και να αισθανθεί οικεία μαζί σου. Η απάντησή της θα σου δείξει το προτιμάει για να μπορείς και εσύ να κινηθείς ανάλογα στο μέλλον.

8) Τι χαρακτηριστικά θέλεις να έχει ο άντρας;

Σίγουρα είναι μια ερώτηση παγίδα, καθώς μπορεί να ακούσεις διαφορετικά τελείως χαρακτηριστικά από τα δικά σου, αλλά επίσης θα της δώσεις την ευκαιρία να λυθεί και να δει πως πραγματικά νοιάζεσαι για εκείνη και το τι θέλει.

9) Για ποιο πράγμα αισθάνεσαι περισσότερο ευγνώμων;

Η ευγνωμοσύνη είναι αρετή αφού έτσι μπορούμε να αναγνωρίζουμε όλα τα καλά που μας συμβαίνουν όσο μικρά και αν φαντάζουν. Με αυτήν την ερώτηση θα την κάνεις να αναπολήσει τα καλά που της συμβαίνουν και σίγουρα θα σε ευχαριστήσει με ένα χαμόγελο της.

10) Ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις;

Το επάγγελμα που θα ήθελε να ακολουθήσει αποτελεί ένα ακόμα στοιχείο του χαρακτήρα της, αφού μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που ακολουθεί ή πρόκειται να κάνει στο μέλλον. Με αυτήν την ερώτηση μπορείς να δεις τι πραγματικά την ενδιαφέρει στο επαγγελματικό κομμάτι και εκείνη να αισθανθεί ασφάλεια στο να συζητάει το μέλλον της μαζί σου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!