MEN'S GUIDE

Tα 5 βασικά tips για να έχεις τέλεια μαλλιά κάθε μέρα

Πέντε απλές συμβουλές θα σε βοηθήσουν να έχεις πάντα τέλεια μαλλιά και να μοιάζεις σαν την πρώτη μέρα που πήγες στον κομμωτή σου και άλλαξες ή φρέσκαρες το κούρεμά σου.

1. Κάνε ένα κούρεμα που να σου ταιριάζει αλλά να μην χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση.
Αν το συζητήσεις με τον κομμωτή σου σίγουρα αυτός θα έχει να σου προτείνει κάποιο κούρεμα που να σου ταιριάζει αλλά να μην χρειάζεται καθημερινό φορμάρισμα. Αν πάλι διαλέξεις κάποιο κούρεμα που χρειάζεται περισσότερο styling (όπως π.χ. ένα κούρεμα με μεγάλη φράντζα, καπελάκι κ.λπ.) τότε φρόντιζε να πυκνώσεις τις επισκέψεις σου στον κουρέα σου ώστε να διατηρείς το σωστό μήκος στα μαλλιά σου.
  

2. Μάθε να χρησιμοποιείς πιστολάκι

Δεν είναι τυχαίο που οι κομμωτές χρησιμοποιούν το πιστολάκι για να φορμάρουν τα μαλλιά σου. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και εσύ. Ζήτα από τον κομμωτή σου να σου δείξει τις βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις, ανάλογα με το χτένισμα που θες και το κούρεμα που έχεις και φρόντισε να χρησιμοποιείς πιστολάκι μετά από κάθε λούσιμο και όταν θες να φορμάρεις τα μαλλιά σου το πρωί.

3. Χρησιμοποίησε τα σωστά hair styling products.

Από πομάδα, μέχρι τζελ, κερί, λακ ή και αφρό, τα μαλλιά σου, χρειάζονται διάφορα προϊόντα styling για να μην δείχνουν ατίθασα. Και πάλι ο κομμωτής σου μπορεί να σε συμβουλέψει για το ποια προϊόντα χρειάζεσαι και πως να τα χρησιμοποιείς. 

4. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου.

Το πιο εύκολο φορμάρισμα μαλλιών γίνεται με τα δάχτυλα των χεριών μας. Άρα αν δεν τα καταφέρνεις με τα πιστολάκια τότε απλά ζήτα ένα κούρεμα που να μην χρειάζεται τίποτε άλλο πέρα από ένα φορμάρισμα με λίγο αφρό, κερί ή τζελ που θα τα απλώσεις με τα δάχτυλά σου.

5. Μην ξεχνάς το συχνό λούσιμο

Όσο απλό και αν είναι το χτένισμά σου, τα "λαδωμένα" και βρόμικα μαλλιά ποτέ δεν θα δείχνουν άψογα, ακόμα και αν χρησιμοποιείς τα καλύτερα προϊόντα styling. Απλά να θυμάσαι να πλένεις συχνά τα μαλλιά σου και ειδικά μετά από το γυμναστήριο ή την πολύωρη παραμονή σου σε εξωτερικούς χώρους με σκόνη, ρύπους και υγρασία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!