MEN'S GUIDE

Αυτές οι 6 τροφές θα σε βοηθήσουν να βγεις στην πλαζ με επίπεδη κοιλιά

Ωραία... Έφτιαξες το κορμί που θέλεις, ίδρωσες στο γυμναστήριο για να αποκτήσεις τους κοιλιακούς των ονείρων σου, αλλά το ενοχλητικό φούσκωμα στη κοιλιά και οι δυσπεψίες δεν σου επιτρέπουν να έχεις την άψογη επίπεδη κοιλιά που θέλεις να δείξεις στην πλαζ. Τι κάνεις;

Οι ακόλουθες τροφές αποδεδειγμένα βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και βοηθούν στο να πεις αντίο στο φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς.

Νερό καρύδας 

Το νερό που προέρχεται από την καρύδα είναι πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά ενώ συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. 

Κουρκουμάς 

Το μαγικό αυτό μπαχαρικό βοηθάει ιδιαίτερα στην καλή λειτουργία του εντέρου καθώς μειώνει το πρήξιμο και διευκολύνει την διαδικασία της πέψης. 

Σπαράγγια

Τα σπαράγγια δεν βρίσκονται τυχαία στην πρώτη θέση των superfoods. Εκτός του ότι έχουν τεράστια διατροφική αξία δρουν ως ένα απόλυτα φυσικό διουρητικό. Τι σημαίνει αυτό; Καταναλώνοντας τα, αποβάλεις κάθε τοξίνη που προκαλεί το ενοχλητικό φούσκωμα στον οργανισμό σου. 

Σπανάκι

Ακόμη μία τροφή την οποία μπορείς να εντάξεις άφοβα στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Πλούσιο σε φυτικές ίνες (και ελάχιστες θερμίδες) το σπανάκι βοηθά στην κατακράτηση υγρών. 

Ginger

​Με τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που περιέχει το ginger το ενοχλητικό φούσκωμα θα αποτελεί πλέον παρελθόν. Πρόσθεσέ το στη διατροφή σου σε smoothie, σαλάτες, ζεστά ροφήματα αλλά και στο νερό που πίνεις καθημερινά. 

Μέντα

Η μέντα χαλαρώνει τους μυς του στομάχου και καταπολεμά το πρήξιμο. Ένα φλιτζάνι μετά από κάθε γεύμα όχι μόνο θα σε γλιτώσει από την δυσφορία του πρηξίματος αλλά θα σε αναζωογονήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!