MEN'S GUIDE

Θεραπείες spa ειδικά για άντρες που θα σας ανανεώσουν στο maximum

Οι σύγχρονοι άντρες διαρκώς επενδύουν περισσότερο χρόνο στην περιποίηση του σώματός τους. Και εν όψει καλοκαιριού και μετά από μήνες κοπιαστικών προσπαθειών στο γυμναστήριο, ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε να απολαύσετε θεραπείες spa και να ανανεώσετε σώμα και πνεύμα και να δώσετε στον οργανισμό σας το τέλειο boost για να να υποδεχτεί το καλοκαίρι.

Και ιδανικός προορισμός για ένα ανοιξιάτικο αναζωογονητικό spa είναι το Anazoe spa στην Costa Navarino. 


Mε έμβλημα  το ελαιόδεντρο, που συμβολίζει τις signature ελαιοθεραπείες (oleotherapy) που έχουν τις ρίζες τους σε επιγραφές που βρέθηκαν σε ανασκαφές στο παρακείμενο παλάτι του Νέστορος, το Anazoe spa προσφέρει μια σειρά από θεραπείες ειδικά σχεδιασμένες για άντρες.


Όλες οι θεραπείες του Anazoe spa βασίζονται στον  αρμονικό συνδυασμό της αρχαίας θεραπευτικής εμπειρίας με τη σύγχρονη κοσμετολογία και γίνονται με φόντο ένα εκπληκτικής ομορφιάς τοπίο.

Στο Anazoe spa θα βρείτε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κινησιοθεραπείας, θαλασσοθεραπείας, θεραπείες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και μία εκτενής συλλογή από ελαφρές θεραπείες και θερμοαγωγές, που περιλαμβάνουν ice grotto rooms, showers ατμού και σάουνες με βότανα.

Συνολικά, στο Anazoe Spa υπάρχουν 21 δωμάτια θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων διπλών, για όσους θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία της περιποίησης (υπάρχουν και ειδικές θεραπείες για ζευγάρια, αν θέλτε να βιώσετε μαζί με το ταίρι σας μια απόδραση χαλάρωσης και αναζωογόνησης).

Σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια των περιποιήσεων έχει η μουσική. Τις αγωγές  στο Anazoe Spa προσφέρουν ειδικά εκπαιδευμένοι θεραπευτές με τη συνοδεία μουσικής εμπνευσμένης από αρχαία ελληνικά μέτρα και σκάλες. Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως η μουσική έχει θεϊκές ιδιότητες, ικανές να θεραπεύσουν το σώμα και το πνεύμα. Ο Πέτρος Ταμπούρης συνθέτης των Ύμνων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα, έχει συνθέσει τις μελωδίες που συνοδεύουν τις θεραπείες. Ήχοι αρχαίας λύρας, κιθάρας και φόρμιγγα, ταξιδεύουν τους καλεσμένους στον μυθικό κόσμο της γαλήνης και της ηρεμίας, χαλαρώνοντας το πνεύμα και ανατροφοδοτώντας την ψυχή.

Ας δούμε όμως τις Anazoe spa θεραπείες που απευθύνονται ειδικά στους άντρες.


 

Men's Deep tissue massage- Ένα έντονο μασάζ που δρα βαθιά στους μύες και στα σημεία πίεσης. Αυτή η πρακτική ενεργοποιεί την κυκλοφορία, ανακουφίζει τους καταπονημένους μύες και τις αρθρώσεις και επαναπροσδιορίζει την κινητικότητα.

 

Men’s trilogy massage- Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες των μεταλλικών στοιχείων της βοτανοθεραπείας με βάση τον ευκάλυπτο και των έντονων τεχνικών μασάζ. Η τριλογία αυτή περιλαμβάνει ένα υδρομασάζ θαλασσινού νερού και ευκαλύπτου, μια απολέπιση σώματος για λείανση της επιδερμίδας και ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ σε πλάτη και πόδια.

 

Gents Facial - Περιποίηση προσώπου ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες του ανδρικού δέρματος. Ανακουφίζει την επιδερμίδα από ευαισθησίες που προκαλεί το καθημερινό ξύρισμα και ηρεμεί το πρόσωπο. Περιλαμβάνει ένα πολυτελές μασάζ προσώπου και μια καθαριστική μάσκα.

 

Δωρεάν πρόσβαση στο Heat & Aqua Experience - Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στην αίθουσα Heat Experience, που προσφέρει Σάουνα, Rasul, Ατμόλουτρο με βότανα, Ατμόλουτρο με θαλασσινό νερό (Brine Light), αίθουσα Ice- Grotto, Golden Rain Shower, Dousing Bucket, Scottish Shower, Bi-Thermal Shower και Mist Shower, για μια μοναδική τελετουργία αναζωογόνησης.

Τα μενού είναι διαθέσιμα σε 2 εκδοχές: Full και Light

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!