MEN'S GUIDE

Disconnected undercut: Αυτό είναι ένα από τα πιο hot ανδρικά κουρέματα

Οι διάσημοι hair stylists εκτιμούν πως το 2018 θα είναι η χρονιά που αυτό το συγκεκριμένο ανδρικό κούρεμα θα γνωρίσει μεγάλες δόξες.

Τι είναι όμως το disconnected undercut και πως συνδέεται με την αναβίωση της αισθητικής των 90s που κυριαρχεί στη μόδα εδώ και μήνες;


Το απλό undercut, γνωστό και ως καπελάκι ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή ανδρικά κουρέματα τη δεκαετία του 90 με τα μαλλιά να είναι φουντωτά και πλούσια στην κορυφή του κεφαλιού (με μεγάλες φράντζες ακόμα και αφέλειες) και πιο κοντοκουρεμένα καθώς πλησίαζαν το λαιμό.


Το disconnected undercut, αποτελεί μια παραλλαγή αυτού του κουρέματος όπου τα πλαϊνά μαλλιά σου είναι εντελώς ξυρισμένα και τα πάνω μαλλιά πιο μακριά, χωρίς να έχεις ενδιάμεσες διαβαθμίσεις στα μήκη. 
Πάντως μολονότι αποτελεί ένα hot κούρεμα για τη φετινή χρονιά η ιστορία του είναι πολύ μεγάλη και ξεπερνά τα 100 χρόνια, αφού πρωτοεμφανίστηκε την Εδουαρδιανή εποχή, την περίοδο δηλαδή που καλύπτει την βασιλεία του Βασιλιά Εδουάρδου Ζ', από το 1901 έως το 1910 στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Δείτε και ένα βίντεο με 20 προτάσεις για να υιοθετήσετε και εσείς αυτό το hair look
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!