MEN'S GUIDE

Αυτή η μηχανή φτιάχτηκε από πρώην μηχανικούς της Ferrari [βίντεο]

Η εταιρεία VINS φτιάχνει μάλλον τις πιο ανεπτυγμένες τεχνικά μοτοσυκλέτες του πλανήτη, ενσωματώνοντας την τεχνογνωσία των ανθρώπων της στη Formula 1, σε δύο τροχούς.

Όπως αναφέρει το askmen.gr δύο πρώην μηχανικοί της Squderia, είναι οι υπεύθυνοι πίσω από τη δημιουργία της VINS Duecinquanta (μεταφράζεται ως 250 από τα ιταλικά), μιας ελαφριάς, ισχυρής και πολύ ακριβής δίχρονης μοτοσυκλέτας.

Η Duecinquanta λοιπόν, θα μπορούσε εύκολα να πει κανείς πως είναι ένα αποτέλεσμα του παντρέματος της τεχνολογίας και της καινοτομίας, με απώτερο σκοπό την κατασκευή μιας από τις πιο ελαφριές μηχανές που κυκλοφορούν στις μέρες μας.

Διαθέτει δικύλινδρο δίχρονο κινητήρα με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό καυσίμου, «ντυμένη» με ένα μονοκόκ ανθρακονημάτινο πλαίσιο, πιρούνια από το ίδιο υλικό και έναν μικρό κινητήρα.

Ως εκ τούτων, το βάρος της δεν ξεπερνά τα 95 κιλά, ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία που έχει ανακοινώσει η VINS είναι τα 249 κ.εκ. του κινητήρα και τα 200 χλμ/ ώρα της τελικής της ταχύτητας. H VINS λανσάρει ωστόσο και την έκδοση Competizione, που έχει βελτιώσεις στο κομμάτι της αεροδυναμικής, για αυξημένη απόδοση.

Η τιμή της αρχικής έκδοσης είναι κοντά στις €40.000 και της Competizione στις €50.000.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!