MEN'S GUIDE

Διαλέξτε το κούρεμα σας ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Αν σκέφτεστε να κουρευτείτε και δεν ξέρετε πιο κούρεμα των μαλλιών θα σας πηγαίνει, τότε ακολουθείστε, τούτα τα tips από ειδικούς για να διαλέξτε το νέο λουκ σας ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας.  

Ένας κομμωτής που μίλησε στο Men’s Health UK αναφέραν τα καλύτερα λουκ για τους άνδρες με βάση το σχήμα του προσώπου τους. 

Ρόμβος

Αν έχετε μια δυνατή γραμμή προσώπου, τότε ο κομμωτής Dan Gregory λέει ότι θα ήταν καλύτερο να επιλέξτε ένα κούρεμα που σας αφήνει περισσότερα μαλλιά στα πλάγια και από πίσω.  Καλύτερα να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να σας κόψει τα μαλλιά σας με το ψαλίδι και να μην χρησιμοποιήσει τη μηχανή.

Στρογγυλό

Σε περίπτωση που το πρόσωπο σας είναι στρογγυλό τότε ζητήστε από τον κομμωτή σας ένα «σβήσιμο» από το ένα (στο κάτω μέρος των μαλλιών σας) ως το τρία (στο πάνω μέρος των μαλλιών σας), λέει ο Gregory. 

Πρόσωπο με σχήμα καρδιάς

Είναι πιο μικρό το σαγόνι σας από το μέτωπο σας;  Τότε, είστε τυχεροί.  Μπορείτε να διαλέξτε όποιο κούρεμα, θέλετε, λέει ο Gregory.     

Τετράγωνο

Ο Gregory λέει ότι το καλύτερο κούρεμα είναι με το ψαλίδι για ανθρώπους που έχουν τετράγωνο πρόσωπο.  Τα μαλλιά σας είναι καλά να πέφτουν λίγο πιο πάνω από τα αυτιά σας. 

Οβάλ

Αν το κεφάλι σας έχει το σχήμα αυγού, τότε ο Gregory λέει ότι το καλύτερο κούρεμα είναι κοντό στα πλάγια και μακριά από πάνω, για να δώστε στο πρόσωπο σας ένα πιο τετράγωνο σχήμα.  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!