MEN'S GUIDE

Έρευνα δείχνει πως να στέλνεις sms για να εξασφαλίσεις ένα ραντεβού μαζί της

Τα κινητά τηλέφωνα είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης επικοινωνίας και φυσικά έχουν το δικό τους ρόλο σε ένα επιτυχημένο (ή όχι) φλερτ.

Αν λοιπόν κατάφερες να πείσεις την κοπέλα που σου αρέσει να σου δώσει τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου ή σε δέχτηκε ως φίλο στα social media και θέλεις διακαώς να της στείλεις ένα μήνυμα για να να της προτείνεις να βγείτε οι δυο σας ραντεβού, τότε μην σε πιάνει πανικός. Έρευνες σου δείχνουν τί να κάνεις.


Καταρχήν πρέπει να είσαι όσο πιο απλός γίνεται σε αυτά που θα γράψεις. Έρευνες που έχουν κάνει γυναικεία περιοδικά έχουν δείξει πως η πλειονότητα των γυναικών απεχθάνεται τα φλύαρα μηνύματα. Επίσης πολλές φάνηκαν να ενοχλούνται από τα υπερβολικά επιθετικά (με ερωτικά σχόλια) και τα υπερβολικά χιουμοριστικά (το χιούμορ δηλώνουν πως το εκτιμούν όταν γνωρίσουν περισσότερο κάποιον και όχι στο πρώτο μήνυμα που λαμβάνουν από αυτόν) μηνύματα.

Άρα χαλάρωσε και μην προσπαθείς να γράψεις κάτι εξυπνακίστικο ή σέξι. Απλά γράψε πως θες να βγεις μαζί της και ρώτησέ αν το θέλει και αυτή.


Προσοχή όμως, μια άλλη έρευνα δείχνει πως υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξεις πολύ στο μήνυμά σου. Τί είναι αυτό; Μα φυσικά η ορθογραφία και το συντακτικό. Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε από το TrueView του Google, έχεις περίπου 68% περισσότερες πιθανότητες για να καταλήξεις σε ραντεβού με κάποια, αν η ορθογραφία και το συντακτικό σου είναι αρκετά καλά στην γραπτή σας επικοινωνία. Επίσης, η ίδια έρευνα επιβεβαιώνει πως όσο πιο ευγενικός και διακριτικός είσαι στα μηνύματά σου, τόσο περισσότερο εξάπτεις την φαντασία της.
 

Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε από το TrueView έχεις περίπου 68% περισσότερες πιθανότητες για να καταλήξεις σε ραντεβού με κάποια, αν η ορθογραφία και το συντακτικό σου είναι αρκετά καλά στην γραπτή σας επικοινωνία. Επίσης, η ίδια έρευνα αναφέρει πως όσο πιο ευγενικός και διακριτικός είσαι στα μηνύματά σου, τόσο περισσότερο εξάπτεις την φαντασία της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!