MEN'S GUIDE

Πώς να καθαρίζετε το δέρμα σας για να αποφύγετε τα σπυράκια

Αν είστε στην αναζήτηση ενός λαμπερού και καθαρού προσώπου, τότε αυτές οι συμβουλές ήρθαν για να αλλάξουν την πρωινή σου ρουτίνα.  

Αρχικά, αναφέρει το manslife.gr, φροντίστε να βρειτε ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου για καθημερινή χρήση  και ένα προϊόν απολέπισης έτσι ώστε να το χρησιμοποιείτε 2 με 3 φορές τη βδομάδα.

Εφαρμόστε το προϊόν απολέπισης στο δέρμα σας με ελαφριά πίεση και κυκλικές κινήσεις, διότι αν το παρακάνεις μπορεί να ερεθίσετε το δέρμα σου και να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ζημιά. Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη ποιότητα και τον τύπο του δέρματος σας, διότι δεν είναι όλα τα προϊόντα κατασκευασμένα το ίδιο για κάθε τύπο:

Ευαίσθητο δέρμα

Ένα ήπιο καθαριστικό για καθημερινή χρήση θα αφήσει το δέρμα σου καθαρό χωρίς τα βλαβερά χημικά. Φροντίστε όμως να ενυδατώνετε το πρόσωπο σας μετά τον καθαρισμό για να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό και υγιές.

Μεικτό δέρμα

Επιλέξτε ένα καθαριστικό προϊόν με καφεΐνη και βιταμίνη Ε για να αναζωογονήσετε το δέρμα σας.

Λιπαρό δέρμα

Ένα ήπιο καθαριστικό προϊόν θα απομακρύνει το περιττό σμήγμα και τη λιπαρότητα του προσώπου σας χωρίς να το αφυδατώσει.

Φροντίστε όμως να μην πλένετε πολύ συχνά το δέρμα σας, διότι έτσι θα παράγει περισσότερο σμήγμα. Η ιδανική συχνότητα είναι 2 φορές την ημέρα, μια το πρωί και μια το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!