MEN'S GUIDE

4 tips για τη σωστή περιποίηση του δέρματος κάτω από τα μούσια σου

Τα μούσια χαρίζουν γοητεία σε πολλούς, ενώ κάποιοι απλά τα υιοθετούν για "ευκολία" γιατί βαριούνται το συχνό ξύρισμα.

Και όμως τα μούσια πρέπει να τα περιποιείσαι συχνά και μεθοδικά για να αποφύγεις ανεπιθύμητους ερεθισμούς στο δέρμα του προσώπου σας και στο λαιμό σας και φυσικά για να έχετε πάντα ένα καλαίσθητο μούσι. 

Αν λοιπόν θέλεις να έχεις μούσι θα πρέπει να εντάξεις στη ρουτίνα σου αυτές τις 4 συνήθειες σύμφωνα με τις συμβουλές του manslife.gr

1. Απολέπιση με ένα καθαριστικό σαπούνι, τρίβοντας κυκλικά για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να καθαρίσει σε βάθος το δέρμα.  Θα το κάνεις και πάνω στα γένια, αλλά και σε όλο το πρόσωπο για να φύγει η λιπαρότητα. Αν ντρέπεσαι ή δεν ξέρεις από αυτά, ρώτα την κοπέλα σου ή την κολλητή για βοήθεια.

2. Ενυδάτωση τώρα! Αν πιστεύεις ότι τα μούσια σου θα προστατεύσουν την επιδερμίδα από κάτω γελιέσαι.  Μην ξεχνάς την ενυδατική σου κρέμα όχι μόνο στο γυμνό δέρμα, αλλά και στις τρίχες σου με κινήσεις μασάζ για να απορροφηθεί καλά από το δέρμα σου. Έτσι και τα παραποιείσαι  και μαλακώνουν.

3. Σαπουνάδα, με το σαμπουάν αφού λούσεις τα μαλλιά σου. Καλύτερα να επιλέξεις ένα αντιβακτηριδιακό προϊόν για να απομακρυνθεί ότι έχει μείνει εκεί. Αν διαλέξεις απλό σαπούνι θα ξηράνει περισσότερο το δέρμα σου.

4. Τρίμαρε το, γιατί ένα συγυρισμένο μούσι δείχνει πολύ καλύτερα στην συνολική σου εμφάνιση. Να το χτενίζεις και όσο πιο συχνά μπορείς να το κονταίνεις με μηχανή ή ψαλιδάκι

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!