MEN'S GUIDE

Αυτό το πανάκριβο super car έσπασε κάθε ρεκόρ ταχύτητας [βίντεο]

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες συνεχίζουν να κοντράρονται για το ποιά έχει καταφέρει να δημιουργήσει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο και τώρα ένα νέο βίντεο δείχνει πως αυτό το super car έσπασε κάθε ρεκόρ.

Μέχρι σήμερα η Bugatti, ισχυρίζονταν πως έχει τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα με την Veyron  να πιάνει τα 267 μίλια την ώρα, ενώ πρόσφατα η Hennessey ανακοίνωσε την έλευση του νέου της μοντέλου Venom F5 που θα σπάσει το φράγμα των 300 μιλίων/ώρα. 

Τώρα η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία Koenigsegg με το μοντέλο Agera RS, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει πως το super car, που η τιμή του ξεπερνά το 1,5 εκατομμύρια ευρώ, έπιασε τα 447,2 χλμ./ώρα.

Η προσπάθεια του Σουηδού κατασκευαστή διεξήχθη στην έρημο Πάχραμπ στην πολιτεία της Νεβάδα, με τον εργοστασιακό οδηγό Niklas Lilja να δοκιμάζει δύο φορές στην ευθεία των 17,6 χλμ., με το όργανο μετρήσεων της Racelogic να σημειώνει σε μία από τις δύο προσπάθειες να σημειώνει το εξωπραγματικό νούμερο των 444,6 km/h.

Το ρεκόρ παραμένει ανεπίσημο, καθώς μένει η πιστοποίηση των ανθρώπων του βιβλίου Guinness, με το ρεκόρ των 431 km/h της Bugatti Veyron 16.4 Super Sport να παραμένει το επισήμως αναγνωρισμένο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!