MEN'S GUIDE

Ντύσου στο ύψος των περιστάσεων

Τώρα είναι η ευκαιρία να εντυπωσιάσεις τους πάντες, από το αφεντικό μέχρι τους φίλους σου.

Είναι όμως και η γκαρνταρόμπα σου έτοιμη για μια τέτοια πρόκληση;

Μόνο ο σούπερμαν μπορεί να φοράει τα ίδια ρούχα 24/7 και να καταφέρνει να κερδίζει την προσοχη των αλλων. Ολοι οι υπόλοιποι πρέπει να προσπαθήσουμε λιγάκι παραπάνω, για να πάρουμε καλά σχόλια για το look μας. Ο βασικός κανόνας: τα κομμάτια που επιλέγεις πρέπει να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Μήπως ψάχνεις για νέες επαγγελματικές επαφές ή απλώς θέλεις να γνωρίσεις την επόμενη; Οποιος κι αν είναι ο στόχος, ο Durand Guion, διευθυντής του αντρικού τμήματος στην εταιρεία ρούχων Macy’s, σου δίνει χρήσιμες συμβουλές, για να γίνεις η (πιο καλοντυμένη) ψυχή του κάθε πάρτι.

Πάρε Επίσημη Θέση

Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες, απόφυγε το κλασικό ντύσιμο. «Οι άντρες που επιλέγουν μαύρο κοστούμι δύσκολα ξεχωρίζουν μες στον κόσμο, γι’ αυτό κάνε τη διαφορά με ένα μπλε σκούρο σμόκιν» προτείνει ο Guion. «Επειτα, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο, πέρα από ένα άσπρο πουκάμισο». Θες να κάνεις και το επιπλέον βήμα; Το παπιγιόν μπορεί να θεωρείται διαχρονικό κομμάτι, αλλά μια μαύρη μεταξωτή γραβάτα θα αναβαθμίσει το στυλ σου και θα δώσει μοντέρνο τόνο σε όλο το ντύσιμό σου. Bonus tip: ένα άσπρο ποσέτ προσθέτει κύρος στην εμφάνισή σου.

H Μεγάλη Λεπτομέρεια

Οτι λάμπει δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φοράς. Γι’ αυτό, απόφυγε τα λουστρίνια. «Ενα ζευγάρι κομψά μαύρα παπούτσια είναι η ιδανική επιλογή» λέει ο Guion. «Απλώς, φρόντισε στο άνω μέρος τους να μην έχουν σχέδια ή περίεργες ραφές, καθώς αυτά ταιριάζουν περισσότερο με τα απλά κοστούμια». Φυσικά, μην ξεχάσεις να τα γυαλίσεις.

Πηγή: menshealth.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!