MEN'S GUIDE

Τι παίζει και αργείς τόσο να φτιάξεις γενειάδα;

Τρεις τρόποι για να μεγαλώσουν γρηγορότερα τα γένια σου.

Είναι η φάση που θέλεις να αφήσεις πλούσιο μούσι για να ταιριάξει με το μαλλί, αλλά μετά το τελευταίο σου ξύρισμα οι τρίχες έχουν πεισμώσει. Τα γένια σου μεγαλώνουν πιο αργά και από την ελληνική ανάπτυξη. Δεν έχουμε κάποια φόρμουλα για να σου βγουν την επόμενη μέρα, αλλά  οι παρακάτω τρεις φυσικοί τρόποι θα επιταχύνουν την διαδικασία.

Δώσε προσοχή και σου ευχόμαστε να «φυτρώσουν» γρήγορα.

1. Μην φοβάσαι την απολέπιση

Αν θέλεις να βγουν οι τρίχες με μεγαλύτερη ταχύτητα, η καλύτερη δουλειά που μπορείς να κάνεις είναι ένα επισκεφθείς ένα κέντρο αισθητικής. Μην το φοβάσαι. Η απολέπιση στο δέρμα θα απομακρύνει τους νεκρούς ιστούς και θα κάνει την τρίχα να μεγαλώσει πιο γρήγορα στο πρόσωπο σου. Δες το σαν επένδυση.

2. Δώσε βάση στην διατροφή σου

Δεν σου λέμε κάτι καινούργιο, αλλά η διατροφή δεν έχει να κάνει μόνο με τους κοιλιακούς. Στην προκειμένη περίπτωση, αν παίρνεις από τις τροφές όλες τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζονται, θα δημιουργούνται καινούργια κύτταρα με πιο δυνατές καινούργιες τρίχες. Πρωτεΐνη λοιπόν, βιταμίνη B και C καθώς και αμινοξέα που θα φροντίσουν να «ταΐσουν» τα νέα κύτταρα με όσα χρειάζονται.

3. Δώσε το κάτι παραπάνω με αυτό εδώ

Αδερφέ θέλεις δεν θέλεις να ακολουθήσεις αυτή την συμβουλή, η αλήθεια είναι πως το λάδι της καρύδας χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από την ανθρωπότητα. Τόσο για την γαστρονομία όσο και για ιατρικές χρήσεις. Στο κομμάτι της επιδερμίδας, οι αισθητικοί συστήνουν να φτιάχνεις ένα δικό σου μείγμα που να ανακατεύεις το λάδι καρύδας με ευκάλυπτο. Υπάρχουν πολλά τέτοια προϊόντα στα φαρμακεία οπότε δεν θα σου κάνουν την ζωή δύσκολη. Βάλε το λάδι πάνω στην περιοχή όπως ακριβώς κάνεις με τα beard oils.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!