MEN'S GUIDE

Ζηλεύεις το μούσι του Μέσι;

Πώς θα το κάνεις σωστά χωρίς να βάλεις αυτογκόλ. 

Πάνε οι εποχές που ο Μέσι άφηνε μαλλούρα και καλοξυριζόταν σαν να παίζει σε μεξικανικό σήριαλ. Τώρα έχει μπει στη μουσάτη οικογένεια, κρατάει το μαλλί κοντό και φροντίζει να κάνει το trimming με σωρό και ικανοποιητικό τρόπο.

Δεν έχουμε ιδέα πως θα γίνεις μέση στα πόδια (και μάλλον δεν παίζει), αλλά ξέρουμε πως μπορείς να πετύχεις το μούσι του χωρίς να τα κάνεις μαντάρα. Πάμε;

Αρχικά κράτα κοντό το μουστάκι

Σε σχέση με το υπόλοιπο μούσι, ο Μέσι κάνει καλό trimming στο μουστάκι του. Δεν είναι παχύ και δεν ξεπερνά το πάνω χείλος. Οπότε πρέπει να το αφήσεις να μεγαλώσει αρκετά πριν ρυθμίσεις την σκάλα για να το κρατήσεις πιο κοντό σε σχέση με το γένι σου.

Το νου σου στα πλαϊνά

Αυτό που θα πεις στον κουρέα, σε περίπτωση που βαριέσαι να το κάνεις ο ίδιος, είναι να μην πέσει πιο χαμηλά από την δεύτερη σκάλα στην ξυριστική. Ο Μέσι κρατάει κοντά τα πλαϊνά, αλλά όχι σε σημείο που να φαίνεται δέρμα. Οπότε προσοχή στη σκάλα.

Τέλος δώσε πόνο στο μούσι

Ό,τι έχει να κάνει με σαγόνι έχει περιορισμένο μάκρος, αλλά παραμένει παχύ. Αυτό σημαίνει ότι φροντίζεις να ψαλιδίζεις τις άκρες στο γένι χωρίς να πειράζεις τίποτε άλλο. Και για να γίνει πιο παχύ και ευκολοχτένιστο, φρόντιζε να του βάζεις τακτικά beard oil.

Πηγή: ratpack.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!