MEN'S GUIDE

Απλά tips για να κάνεις παιχνίδι με τα μάτια με μια γυναίκα που σου αρέσει

Πολλοί έρωτες έχουν ξεκινήσει με μια ματιά. Αν λοιπόν δεις μια κοπέλα που σε ενδιαφέρει το φλερτ συνήθως ξεκινά με τα μάτια.

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να θυμάσαι πως ανάλογα τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει, το περιβάλλον όπου τη συναντάς και τις γενικότερες συνθηκες θα πρέπει να προσαρμόσεις τον τρόπο που θα την φλερτάρις με τα μάτια.

Υπάρχουν όμως κάποιοι γενικοί κανόνες για το πώς να κάνεις σωστό eye contact χωρίς να στείλεις λάθος μηνύματα. 

Αρχικά φρόντισε να κοιτάς προς το μέρος της και να την κοιτάς ευθεία, χαμογελώντας και δείχνοντας χαλαρός και φυσικά φρόντισε να τσεκάρεις αν σου ανταποδίδει τις ματιές.

Αν διασταυρωθούν τα βλέμματά σας μην στρέψεις πρώτος το δικό σου αλλού γιατί αυτό δηλώνει απόρριψη. 

Προσπάθησε να μην κοιτάς άλλες γυναίκες και να μην χαζεύεις τριγύρω σου γιατί και αυτό στέλνει λάθος μήνυμα.

Επίσης προσπάθησε να μην κοιτάς υπερβολικά επίμονα μια γυναίκα γιατί θα την κάνεις να αισθανθεί άβολα και να στρέψει αλλού το βλέμμα της,

Συνήθως όταν κοιτάζεις επίμονα μια γυναίκα θα γυρίσει να κοιτάξει αλλού είτε της αρέσεις είτε όχι. Ο τρόπος, όμως, που θα το κάνει λέει πολλά για το πώς θέλει να την προσεγγίσεις. Βέβαια μόνο μία ματιά δεν φτάνει. Χρειάζεται τουλάχιστον και δεύτερη φορά να την κοιτάξεις. Για να καταλάβεις αν της αρέσεις αρκούν ένα με δύο δευτερόλεπτα. Συνηθίζουμε να κοιτάμε τον άλλον για κλάσματα του δευτερολέπτου. Τα δύο δευτερόλεπτα μπορεί να σου φαίνεται ελάχιστο, αλλά όταν κοιτάς τον άλλο στα μάτια είναι αρκετός χρόνος. Αν την κοιτάξεις τόση ώρα θα πάρει το σωστό μήνυμα.

Αν χαμηλώσει τα μάτια της και γυρίσει να σε ξανακοιτάξει σε λιγότερο από 45 δευτερόλεπτα είναι σχεδόν σίγουρο πως ενδιαφέρεται. Κάτι τέτοιο σου στέλνει το σήμα ότι αρκεί να πας και να συστηθείς.

Αν κοιτάζει μακριά και ευθεία δεν είναι σίγουρη ακόμα αν ενδιαφέρεται για σένα. Χαμογέλασε και κοίταξε την πάλι για να δεις πώς θα αντιδράσει. Πάντως αν κοιτάξει προς τα πάνω, ξέχνα το. Είναι σημάδι ότι δεν ενδιαφέρεται.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!