MEN'S GUIDE

4 tips για να τριμάρεις πάντα σωστά τα γένια σου

Τα μούσια, ειδικά φέτος, δεν πρέπει να είναι εντελώς ατημέλητα, αφού η μόδα άφησε πίσω της οριστικά τις hipster ατίθασες γενειάδες και πλέον θέλει τριμαρισμένα μούσια και επιμελώς ατημέλητα γένεια. Πώς όμως θα τριμάρεις σωστά τα μούσια σου;

Το βασικό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως το σχήμα του προσώπου σου θα πρέπει να αποτελεί οδηγό που θα σου ορίσει το πως θα κινηθείς τόσο στο να τριμάρεις όσο καιδώσεις σχήμα στα μούσια σου, αρκεί να ακολουθήσεις αυτές τις απλές συμβουλές του askmen.gr

  •  Αν το πρόσωπό σου είναι στρογγυλό ή τετράγωνο και άρα το πλάτος και το ύψος είναι σχετικά κοντά, άφησε περισσότερο μήκος στο κάτω μέρος του πηγουνιού, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις πλευρές, ώστε το πρόσωπό σου να δείχνει με φυσικό τρόπο πιο μακρόστενο.
  •  Αν το πρόσωπό σου είναι μακρόστενο, τετράγωνο ή τριγωνικό και άρα το ύψος είναι ευρύτερο από το πλάτος ή οι γωνίες των παριών σου είναι έντονες προς το πηγούνι, τότε το μούσι σου θα πρέπει να είναι πιο κοντό στην άκρη του και πιο πλούσιο στα πλαϊνά. Στόχος είναι να φαίνεσαι πιο πλατύς.
  •  Αν διαθέτεις οβάλ πρόσωπο, συγχαρητήρια, είσε από τη φύση σου προνομιούχος. Φρόντισε απλά να μην κάνεις κάτι δυσανάλογο και σαμποτάρεις τον εαυτό σου.
  • Τα μάγουλα και ο λαιμός είναι τα δύο σημεία στα οποία πέφτει αυθόρμητα η προσοχή όταν έχει μπροστά του ένα πρόσωπο με μούσια. Είναι ακριβώς τα δύο μέρη που πρέπει να «σβήνουν» όλα σωστά. Στο λαιμό η τριχοφυΐα απαιτεί τριμάρισμα και πειθαρχία σ' ένα σχήμα U κατά μήκος του σαγονιού που να ξεκινάει κάτω από το ένα αυτί και να καταλήγει στο άλλο, δύο δάκτυλα πάνω από το μήλο του Αδάμ. Ό,τι μεσολαβεί θέλει ξύρισμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!