MEN'S GUIDE

6 πράγματα που οι γυναίκες μισούν σε μια ανδρική καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα

Μπορεί να σε βολεύουν, μπορεί να θεωρείς πως σε κολακεύουν, μπορεί ακόμα και να τα λατρεύεις και να θες να τα φοράς όλο το καλοκαίρι, αλλά οι περισσότερες γυναίκες μάλλον τα μισούν όταν τα βλέπουν πάνω σου.

Γνωστό γυναικείο περιοδικό ζήτησε από τις αναγνώστριες του να πουν τί δεν θέλουν να φοράει το αγόρι τους ή ο άνδρας τους ή ακόμα και ένας άγνωστος άνδρας που θα γνωρίσουν στις καλοκαιρινές διακοπές και οι απαντήσεις είναι αποκαλυπτικές.


1. Σαγιονάρες
Δεν τις ενοχλεί τόσο να τις βλέπουν σε ανδρικά πόδια σε πλαζ ή πισίνες αλλά όχι όταν ο άλλος βολτάρει στην πόλη, τότε απλά τις μισούν.


2. Μπλούζες με αβυσσαλέο V ντεκολτέ.
Σε αντίθεση με αυτούς που φορούν τέτοια μπλουζάκια, οι οποίοι θεωρούν πως αυτό το κόψιμο τους κολακεύει και τονίζει το καλογυμνασμένο (και συνήθως ξυρισμένο) στέρνο τους, οι γυναίκες λένε πως το V στα ανδρικά μπλουζάκια τους αρέσει, αλλά όταν αυτό είναι αβυσσαλέο το βρίσκουν χυδαίο και αντιαισθητικό.

3. Πολύ κοντά σορτσάκια
Σε αυτό μάλλον έχουν δίκιο γιατί τα πολύ κοντά σορτσάκια δεν κολακεύουν κανένα. Ούτε καν αυτούς που έχουν σώμα μοντέλου

4. Στρατιωτικές βερμούδες
Οι βερμούδες τύπου cargo φιγουράρουν σταθερά σε τέτοιες αντίστοιχες λίστες. Ευτυχώς σταδιακά τα τελευταία χρόνια έχουν βγει εκτός μόδας. Οι γυναίκες πάντως λένε πως δεν τους αρέσει το σακούλιασμα που κάνουν οι μεγάλες πλαϊνές τσέπες.

5. Τα ανδρικά κοσμήματα.

Και μάλιστα πολλές δήλωσαν πως μισούν τα βραχιόλια και τα κολιέ με χάντρες που πολλοί φορούν παντού αλλά και τα κραυγαλέα ασημένια ή μεταλλικά ροκ κοσμήματα

6. Οι ζώνες με μεγάλες αγκράφες

Ενώ ομολογούν πως η ανδρική ζώνη είναι ένα αξεσουάρ το οποίο θα προσέξουν στο ανδρικό στυλ, δηλώνουν πως μισούν τις τεράστιες αγκράφες (τύπου cowboy) αλλά και τις ανδρικές ζώνες με μεταλλικά τρουκ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!