WOMEN'S GUIDE

Η Isabeli Fontana μοιράζεται beauty tips πριν ξαπλώσει στο κρεβάτι [βίντεο]

H εκρηκτική Βραζιλιάνα καλλονή Isabeli Fontana είναι ένα από τα διασημότερα αγγελάκια της Victoria's Secret και πασίγνωστο super model.

Και το απαιτητικό της πρόγραμμα περιλαμβάνει άπειρες ώρες μακιγιάζ για να προετοιμάζεται για κάποια φωτογράφηση ή επίδειξη μόδας.


Τώρα το 33χρονο μοντέλο μοιράστηκε με την αμερικανική Vogue τη διαδικασία ομορφιάς και περιποίησης του δέρματός της που ακολουθεί κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο μετά από μια απαιτητική μέρα.


Η Isabeli ξεκινά με το να μαζέψει τα μακριά καστανά μαλλιά της και να τα απομακρύνει από το πρόσωπό της. Μετά κάνει ντεμακιγιάζ και καθαρισμό προσώπου με λοσιόν και face mist spray και μετά βάζει (περίπου 1 φορά την εβδομάδα) μια ενυδατική μάσκα προσώπου και την αφήνει να δράσει για περίπου 10 λεπτά και απλώνει όσο υγρό περισσεύει στο λαιμό και το στέρνο της.


Μάλιστα όταν αφαιρεί τη μάσκα και αν το δέρμα της μοιάζει αφυδατωμένο, εφαρμόζει αμέσως μετά δύο ακόμη ενυδατικές: μία σε μορφή κρέμας και μία σε μορφή τζελ.


'Οχι για να μην νομίζετε πως τα μοντέλα απλά κάνουν ένα ντεμακιγιάζ βάζουν μια κρέμα νυκτός και πάνε για ύπνο, όπως κάνουν οι περισσότερες γυναίκες.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!