MEN'S GUIDE

Ποιός είναι στα αλήθεια ο άνδρας Azzaro WANTED; Τα 6 στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν

Το ανδρικό άρωμα Azzaro WANTED οραματίστηκε τον ιδανικό άνδρα, έναν επιθυμητό ήρωα, έναν άνδρα που είναι ελκυστικός γιατί είναι απόλυτα ελεύθερος.

Δείτε ποιά είναι η συνταγή για έναν τέτοιο ήρωα μέσα από 6 εμπνεύσεις:

15% αποπλανητής – ένα όμορφο, σοφιστικέ ζώο που αυξάνει την θερμοκρασία του σώματος επικίνδυνα. Με μόνο ένα βλέμμα ανατρέπει τους νόμους της έλξης. Του αρέσει να αποπλανεί και να μην απολογείται για αυτό.

20% χαρισματικός – έχει ένα φυσικό χάρισμα, η ακόμα καλύτερα μαγνητισμό. Διακριτική γοητεία? Όχι, βέβαια! Υπνωτίζει στο πέρασμά του. Οι άντρες θέλουν να γίνουν σαν αυτόν και οι γυναίκες θέλουν να είναι μαζί του. ‘Οι γυναίκες τον ποθούν και οι άντρες τον ζηλεύουν.’

5% επικηρυγμένος – ένα γοητευτικός φυγόδικος, που ζει την ζωή του με τον τρόπο που θέλει. Δεν τον ενδιαφέρει τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνον ή πως θα τον κρίνουν. Στο τέλος, ακολουθεί μόνο τα ένστικτά του. Σπάζει του νόμους, πάντα.

20%  ηδονιστής – θα μπορούσε να είναι αυτός που η έννοια της απόλαυσης δημιουργήθηκε για αυτόν. Τίποτα δεν φαίνεται να απαιτεί προσπάθεια από τον ίδιο, είτε οδηγά ένα γρήγορο αυτοκίνητο ή απολαμβάνει ένα βράδυ στην πόλη. Το αιώνιο μότο του: ‘Η ευτυχία είναι τώρα’.

10% καλύτερος φίλος – παρόλο που του αρέσει η έλξη που ασκεί στις γυναίκες, του αρέσει να περνά χρόνο με τους κολλητούς του. Στα δικά του μάτια, η φιλία είναι το ίδιο σημαντική με την αγάπη.

30% τζογαδόρος – Σαν πραγματικά αισιόδοξος που είναι, βασίζεται μόνο στην τύχη για την επίτευξη των στόχων του. ‘καταπατώ άρα υπάρχω’ θα μπορούσε να είναι ένα από τα μότο του (γιατί μόνο ένα δεν είναι αρκετό γι αυτόν). Υλοποιεί τους στόχους του, και παίρνει πάντα αυτό που κυνηγά.

Το μπουκάλι με το εκπληκτικό design

Το εκπληκτικό Azzaro WANTED μπουκάλι είναι ένα αρμονικό μείγμα στυλ και τεχνολογίας, ένα τεχνολογικό θαύμα και μια καλλιτεχνική επανάσταση. Μια λαμπερή συσκευασία που ενισχύεται από τον συνδυασμό ενός μεταλλικού κομματιού στο πάνω μέρος, ορείχαλκων σφαιρών και την αντανάκλαση ενός υγρού στα χρώματα του ήλιου, αυτό το προκλητικό αντικείμενο είναι στυλάτο και μοναδικό, ένα σύμβολο status όπως κανένα άλλο. Το χρυσό Azzaro μενταγιόν στο καπάκι θυμίζει έντονα φίσα του πόκερ. Στοιχημάτισε την ζωή σου, κέρδισε ένα βραβείο: αυτό είναι το κύριο μότο του Azzaro WANTED. Το πολύτιμο μενταγιόν συμβολίζει το πεπρωμένο και την καλή τύχη για αυτόν που το επιδιώκει, απόλυτα και τρελά.

Το Azzaro WANTED μπορεί να ταξινομηθεί σαν ένα ξυλώδες- αρωματώδες άρωμα, με νότες από εσπεριδοειδή. Ερευνήσαμε την φόρμουλα σαν να ήταν η ντουλάπα ενός άντρα και κάναμε μια επιλογή από τα πιο όμορφα ‘αντικείμενα’ για να κάνουμε το  δέρμα πιο στιλάτο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!