MEN'S GUIDE

Tα t-shirts Koukoutsi μόλις έφτασαν στην Κύπρο και πρέπει να τα φορέσεις

Το Koukoutsi Graphique Store για περισσότερα από 11 χρόνια ντύνει τους Αθηναίους με τα πιο hip t-shirts. Το Jeans Shop στη Λευκωσία τα αγάπησε και τα παρουσιάζει στο κυπριακό κοινό. 

Σίγουρα έχεις δει τον Γιάννη Χαρούλη, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Γιώργη Χριστοδούλου να φοράνε t-shirts με μίνιμαλ γραφικά σχέδια στις συναυλίες τους. Και σίγουρα έχεις αναρωτηθεί από πού είναι. Είναι τα μπλουζάκια που σχεδιάζουν εδώ και 11 χρόνια στο θρυλικό πλέον κατάστημα της οδού Σκουφά στην Αθήνα "Koukoutsi Graphique Store", που μέχρι και οι New York Times, μεταξύ άλλων, έχουν αναφέρει σε δημοσιεύματά τους για την Αθήνα. 

Τα κτήρια της Αθήνας, η βέσπα, τα αρχαία ρητά, τα πλατωνικά σύμβολα και ό,τι μπορεί να αποτυπωθεί σε t-shirt που όμως εκφράζει τη φιλοσοφία αλλά και την άποψη που έχουν οι δημιουργοί του "Koukoutsi Graphique Store" για τη ζωή είναι αυτό που έχει κάνει τους Αθηναίους να αγαπούν τόσο πολύ τα συγκεκριμένα σχέδια. Tα τελευταία χρόνια μάλιστα, και οι επισκέπτες της πόλης τα επιλέγουν ως το τέλειο ενθύμιο από το ταξίδι τους στην Αθήνα. Γι' αυτό και τα δύο παιδιά που έφτιαξαν το brand αποφάσισαν να "ανοίξουν τον κύκλο τους" και ως εκ τούτου να επεκτείνουν το δίκτυο με τα επιλεγμένα σημεία πώλησης των t-shirts τους σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.   

 

Έτσι λοιπόν ένα από τα πιο ιστορικά καταστήματα της Λευκωσίας, το Jeans Shop, αποφάσισε να συστήσει στο κοινό της Κύπρου κάποια από τα πιο hip t-shirts του Koukoutsi. H βέσπα, το ποδήλατο, οι ταράτσες της Αθήνας, το πικάπ, το χαμόγελο και άλλα σχέδια, μόλις "προσγειώθηκαν" στο Jeans Shops και γίνονται το απόλυτο ρούχο για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2017. Μπλε, μαύρο, λαδί, μωβ είναι μερικά από τα χρώματα στα οποία θα βρεις τα t-shirts που κι εσύ σίγουρα θα λατρέψεις. Όχι μόνο γιατί έχουν αυτό τον αέρα του cool and easy, αλλά γιατί πίσω από τα σχέδια κρύβονται μηνύματα που εκφράζουν τον τρόπο που σκεπτόμαστε και όσα θέλουμε να δηλώσουμε. 

Το Jeans Shop βρίσκεται στην Λ. Αρχ. Μακαρίου Γ' 17, και εκεί θα βρεις φυσικά τις ολοκληρωμένες σειρές της Levi's, της Lee και της Pepe Jeans. Δες περισσότερα στο facebook και στο instagram.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!