MEN'S GUIDE

Νομίζεις πως είναι άπιστη; - 7 σημάδια που δείχνουν πως ίσως έχεις δίκιο

Οι σύγχρονες στατιστικές έρευνες καταρρίπτουν τον μύθο πως οι γυναίκες είναι λιγότερο επιρρεπείς στην απιστία σε σύγκριση με τους άνδρες. Ποιά είναι όμως τα σημάδια που προδίδουν μια γυναικεία απιστία.

1. Έχει σταματήσει τη γκρίνια

Η γυναίκα συχνά χρησιμοποιεί την γκρίνια ως μέσο για να διεκδικήσει πράγματα που της αρέσουν ή που θέλει να κάνει. Αν σταματήσει να σου ζητάει πράγματα και ειδικά αν αυτό συμβεί χωρίς να της έχεις προσφέρει κάτι νέο εσύ, τόσε δεν σημαίνει πως ξαφνικά η σύντροφός σου αισθάνεται πληρότητα μαζί σου και σταμάτησε τις διεκδικήσεις. Είναι πολύ πιθανό να έχει βρει κάποιον άλλο που να την ικανοποιεί και να της προσφέρει όλα όσα σου ζητούσε με γκρίνια.  

2. Αποφεύγει το σεξ

Είναι προφανώς το πιο συνηθισμένο σημάδι. Ο κάθε άνδρας γνωρίζει τη συχνότητα με την οποία η σύντροφός του θέλει να κάνει σεξ. Αν ξαφνικά η συχνότητα του σεξ παρουσιάζει τεράστια πτώση είναι πιθανό να συμβαίνει κάτι.

3. Δείχνει πιο όμορφη και προσέχει τον εαυτό της περισσότερο

Δυστυχώς ακόμα και έρευνες επιβεβαιώνουν πως όλες οι γυναίκες στις αρχές μιας νέας σχέσης (ακόμα και παράνομης) ξαφνικά δίνουν μεγάλη προσοχή στην εξωτερική τους εμφάνιση.  Μια ξαφνική στροφή στη δίαιτα και τη γυμναστική, οι συχνές αγορές νέων πιο σέξι ρούχων ή εσωρούχων και η αύξηση των επισκέψεων σε αισθητικούς είναι ένδειξη πως ίσως κάποιο νέο πρόσωπο (και όχι εσύ) έχει μπει στη ζωή της. 

 4. Κρύβει το κινητό της 

Παίρνει το κινητό μαζί της ακόμη και για να πάει στο μπάνιο, το έχει μονίμως στο αθόρυβο, το κλείνει τα βράδια “για να μην ενοχλεί”, μιλάει κάπου αλλά το κλείνει μόλις εμφανίζεσαι στο δωάτιο, και εννοείται πως έχει αλλάξει το pin του τηλεφώνου της. Αυτή είναι κοινή συμπεριφορά όλων όσων απατούν (και εσύ τα ίδια θα έκανες).

5. Δεν σου μιλάει για το πως πέρασε την ημέρα της

Οι γυναίκες θέλουν να μιλούν στους συντρόφους τους για την καθημερινότητά τους και αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό ανάγκη τους. Αν ξαφνικά η σύντροφός σου σταματήσει να σου λέει καθημερινά τα νέα της, είτε κάτι θέλει να σου κρύψει είτε έχει βρει άλλον να του εξιστορεί καθημερινά τί κάνει.

6. Αδιαφορεί για το αν εσύ βγαίνεις έξω

Αν ξαφνικά αισθανθείς πως επιτέλους έχεις όλη την ελευθερία που ήθελες να βγαίνεις τα βράδια με τους φίλους σου, να πηγαίνεις στο γήπεδο και να ξημεροβραδιάζεσαι στο σπίτι του κολλητού σου και αυτή δεν λέει κουβέντα, τότε μην πανηγυρίζεις: Το πιθανότερο είναι να σε έχει αφήσει λάσκα γιατί την βολεύει να έχει το χρόνο της για να τον αφιερώσει εκεί που θέλει αυτή, δηλαδή σε κάποιον άλλον

7. Μπορεί ήδη να σου μιλάει για τον άλλο άνδρα που έχει μπει στη ζωή της

Ακούγεται τρελό και ανόητο μια γυναίκα να αποκαλύπτει μόνη της ποιός είναι το νέο αντικείμενο του πόθου της και όμως όλες οι γυναίκες ασυναίσθητα το κάνουν. Ειδικά στην αρχή του φλερτ με εκείνον, τον έχει μέσα στο μυαλό της τόσο έντονα, που αναφέρει το όνομά του συχνά ακόμα και σε εσένα. Αν λοιπόν την ακούς να μιλάει καθημερινά και με ενθουσιασμό για κάποιον άνδρα (π.χ. συνάδελφο) που την παρουσία του αγνοούσες, ίσως αυτός να είναι ο νέος της εραστής.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!