MEN'S GUIDE

Γυναίκες αποκαλύπτουν τί τους ελκύει σε έναν άνδρα - Και δεν είναι αυτά που νομίζετε

Αν διαβάσετε τί αναφέρουν οι γυναίκες ως μικροπράγματα που τις διεγείρουν και τις ελκύουν σε έναν άνδρα μπορεί και να σταματήσετε το γυμναστήριο.

Πριν δύο μέρες, στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Reddit στην ενότητα Ask Women στήθηκε ένα thread όπου γυναίκες καλούνταν να απαντήσουν στο ερώτημα "τί τους ελκύει σε έναν άνδρα και τις διεγείρει".
Εκατοντάδες απαντήσεις δόθηκαν και ελάχιστες από αυτές αφορούσαν τη φυσική κατάσταση ή το ρωμαλαίο σώμα ενός άνδρα.
Οι δημοφιλέστερες απαντήσεις αναφέρονται σε μικροπράγματα ή μικρές καθημερινές κινήσεις ενός άνδρα.
Για παράδειγμα η δημοφιλέστερη απάντηση είναι να κλείσει το μάτι  σε μια γυναίκα κάποιος άνδρας που την ενδιαφέρει, όταν έχει πει ένα αστείο μπροστά σε κόσμο, ή κάνει πλάκα με κάποιον ειδικά αν ο άνδρας που κλείνει το μάτι είναι συνήθως πολύ σοβαρός!
Ακολουθούν απαντήσεις όπως το να πιάνει ένας άνδρας το χέρι μιας γυναίκας, ενώ αυτός οδηγεί και η γυναίκα είναι στη θέση του συνοδηγού, αλλά και το να παρακολουθεί μία γυναίκα έναν άνδρα να δένει τη γραβάτα του ή να εξετάζει το πρόσωπό του στον καθρέφτη μόλις έχει ξυριστεί.
Οι μόνες απαντήσεις που αφορούν τη φυσική κατάσταση των ανδρών (και δεν είναι οι πιο δημοφιλείς στο thread) εστιάζουν κυρίως στα μπράτσα (αναφέρονται τα πουκάμισα με γυρισμένα μανίκια ή οι κινήσεις όπου τονίζονται οι μύες στα χέρια και γενικότερα αναφέρονται τα δυνατά χέρια) και στη γραμμή V που σχηματίζεται στον καβάλο ενός καλογυμναμένου σώματος.
Αυτό δε που όλες φαίνεται να απεχθάνονται είναι οι γυμνές πόζες και κυρίως όταν ένας άνδρας τους στέλνει μέσω social media γυμνές φωτογραφίες του με κοντινά πλάνα στα επίμαχα.
Μπορείτε να δείτε το thread με τις απαντήσεις γυναικών στο reddit.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!