MEN'S GUIDE

Μετά τους σέξι Γάλλους πυροσβέστες ήρθαν και οι σέξι αγρότες [εικόνες]

Οι περισσότεροι θυμούνται τον διαδικτυακό χαμό που είχε προκαλέσει ο σέξι Κρητικός αγρότης Στάθης Στιβακτάκης στην Ελλάδα. Τώρα φαίνεται πως οι αγρότες γίνονται το νέο πρότυπο του απόλυτου σέξι άνδρα και στη Γαλλία.

Ο διάσημος φωτογράφος μόδας Fred Goudon που δημιούργησε το ημερολόγιο με τους σέξι Γάλλους πυροσβέστες για φιλανθρωπικούς σκοπούς, πρόσφατα μας παρουσίασε ένα νέο ημερολόγιο για το 2017 με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά σέξι αγρότες.
Ο Goudon γύρισε όλη τη γαλλική ύπαιθρο από τη Νορμανδία μέχρι τη Προβηγκία, για να εντοπίσει όμορφους (αληθινούς) αγρότες και κτηνοτρόφους τους οποίους φωτογράφησε σε ιδιαίτερα σέξι πόζες.

Ο Goudon αναφέρει πως προσπάθησε να τους αφήσει να κάνουν αγροτικές εργασίες που κάνουν καθημερινά και απλά τους φωτογράφισε χωρίς μπλούζες και προσθέτει πως ο λόγος που δημιούργησε αυτό το νέο ημερολόγιο είναι για να καταρρίψει τα αρνητικά στερεότυπα που υπάρχουν στο μυαλό πολλών (ακόμα και των ίδιων των ανδρών) σχετικά με το επάγγελμα του αγρότη και πως το ημερολόγιο αυτό αποτελεί το δικό του φόρο τιμής στους αγρότες προς τους οποίους η κοινωνία συχνά δεν δείχνει την "ευγνωμοσύνη" που τους αναλογεί.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!