MEN'S GUIDE

Τα 7 καλύτερα πριβέ κλαμπ στον κόσμο [εικόνες]

Η πρόσβαση σε αυτά επιτρέπεται μόνο στα μέλη του κλαμπ και εκεί συχνάζουν μερικοί από τους πιο ισχυρούς και επιτυχημένους άνδρες του πλανήτη.

Δείτε τη λίστα με τα πιο διάσημα exclusive member's clubs στον κόσμο.


1.  Capital Club στο Ντουμπάι. 

Βρίσκεται στη καρδιά τη πόλης και το προτιμούν επιχειρηματίες και μεγιστάνες. Διαθέτει τέσσερα εστιατόρια, μπαρ με απίστευτη θέα, γυμναστήριο, λόντζες για κάπνισμα και ειδική αίθουσα για πούρα κ.λπ.


2.  Yellowstone Club στην Μοντάνα των ΗΠΑ.

Βρίσκεται μέσα στο ομώνυμο Εθνικό Πάρκο και είναι αγαπημένος χειμερινός προορισμός πολλών διάσημων ανδρών που διατηρούν εξοχικές κατοικίες στην περιοχή. Και αυτό γιατί για να γίνει κανείς μέλος, πρέπει πρώτα να αποκτήσει κάποιο ακίνητο στην περιοχή (και ναι είναι πολύ ακριβά) να πληρώσει περίπου 300.000 δολάρια για την εγγραφή του και μετά να πληρώνει 45.000 δολάρια το χρόνο. Βέβαια σου προσφέρει τη δυνατότητα να παίζεις γκολφ ακόμα και το χειμώνα, να κάνεις σκι, σπα και άπειρες άλλες δραστηριότητες με πρώην μέλη των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, που εργάζονται ως σεκιουριτάδες στο κλαμπ, να εξασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλειά σου και την πλήρη εχεμύθεια. 


3. Cilentio στο Παρίσι
Το κλαμπ που έστησε σε ένα υπόγειο στο Παρίσι ο διάσημος σκηνοθέτης David Lynch  είναι το αγαπημένο στέκι ανθρώπων της σόουμπιζ.


4. The Clubhouse στο Μπουένος Άιρες

Όχι μόνο έχει πανάκριβη συνδρομή, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να το εντοπίσει κανείς καθώς η τετραόροφη κατοικία που το στεγάζει είναι "αόρατη" για τους περαστικούς. Η διεύθυνση αποκαλύπτεται μόνο στα μέλη, καθώς και το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που φιλοξενεί στην πισίνα, στο κλαμπ, στα εστιατόρια κ.ά.


5. Roppongi Hills Club στο Τόκιο

Βρίσκεται στον 51ο όροφο ενός ουρανοξύστη στην καρδιά του Τόκιο, προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη, και διαθέτει 7 εστιατόρια, 2 μπαρ, πριβέ αίθουσες για δείπνα και επαγγελματικά meetings και το λατρεύουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες, που το έχουν κάνει στέκι οπού κλείνουν τις συμφωνίες τους.


6.  Soho House  στο Δυτικό Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες

Η λίστα αναμονής για υποψήφια μέλη ξεπερνά τους 3000. Βέβαια αν καταφέρεις τελικά να μπεις στο κλαμπ, μετά θα έχεις πρόσβαση  και σε 17 άλλα αντίστοιχα πριβέ κλαμπ σε διάφορα σημεία του πλανήτη και εκεί θα κάνεις παρέα με όλους τους celebrities που βλέπεις στο σινεμά και την τηλεόραση.


7. South Kensington Club στο Λονδίνο

Μέχρι το 2014 ήταν το κλαμπ του Ronnie Wood των Rolling Stones. Όμως τώρα αυτό το ιστορικό κτίριο έχει ενωθεί με τον χώρο που φιλοξενούσε το πρώτο στούντιο του Francis Bacon και πλέον είναι ένα υπερπολυτελές κλαμπ για μέλη με μεγάλα πορτοφόλια που μεταξύ άλλων προσφέρει υπηρεσίες σπα με φύκια από τη Σικελία, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και πολλά άλλα.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!