MEN'S GUIDE

O Jeff Koons σχεδίασε (πανάκριβες) σανίδες snowboard

O Jeff Κoons, θεωρείται ένα από τους σημαντικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες στον κόσμο και πολλοί δεν ξέρουν πως τα τελευταία χρόνια λάτρεψε το snowboarding.

O Jeff Κoons άρχισε να ασχολείται με το άθλημα πριν από τρία χρόνια για χάρη των παιδιών του, αλλά δηλώνει πως ερωτεύτηκε το snowboarding.
Τώρα οι New York Times ανακοινώνουν πως ο κορυφαίος καλλιτέχνης προχώρησε στη δημιουργία της δική του σανίδας snowboard σε συνεργασία με την εταιρεία Burton.
H συνεργασία προέκυψε καθώς, ένας από τους υπαλλήλους του Κoons, εργάζονταν και στο φιλανθρωπικό ίδρυμα για τα παιδιά Chill Foundation που έχει δημιουργήσει το ζεύγος Jake και Donna Carpenter που είναι οι ιδιοκτήτες της Burton.
Ο Jeff Κoons και ο Jake Carpenter γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους συνεργάτη, έγιναν φίλοι και έτσι προέκυψε η δημιουργία αυτής της σανίδας.
Συνολικά θα φτιαχτούν 50 μόνο τέτοιες σανίδες και στόχος είναι να πουληθούν με τα έσοδα να πάνε στους φιλανθρωπικούς σκοπούς του ιδρύματος και η τιμή τους αναμένεται να οριστεί στις 5.000 δολάρια! 
Τώρα οι δύο άνδρες ποζάρουν με τη σανίδα του Κoons, που αποτελεί ένα κανονικό έργο τέχης και η συλλεκτική του αξία είναι δεδομένη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!