MEN'S GUIDE

Και οι celebrities κάνουν στυλιστικά λάθη - Δες 3 από αυτά και πώς να τα αποφύγεις

Οι δημόσιες εμφανίσεις των celebrities πάντα προκαλούν σχόλια για αυτό και οι ίδιοι συνήθως φροντίζουν να μην κάνουν κανένα στυλιστικό λάθος.

Ωστόσο πάντα υπάρχουν τα ατοπήματα. Το ανδρικό περιοδικό GQ συγκέντρωσε τα στυλιστικά λάθη των celebrities που εντόπισε τις προηγούμενες μέρες. Δείτε τί έκαναν λάθος αυτοί οι τρεις διάσημοι, και κατά τα άλλα συνήθως στυλάτοι, άνδρες, για να μην τα κάνετε και εσείς.


1. Matthew McConaughey: Ο διάσημος ηθοποιός συνήθως είναι ένας από τους πιο καλοντυμένους άνδρες στο Χόλιγουντ. Όμως σε αυτή του την εμφάνιση απογοήτευσε.

Διότι δεν αρκεί απλά να φοράς ένα επώνυμο κοστούμι. Η τάση του tailored look θέλει το κοστούμι να σου ταιριάζει γάντι και όχι να κρέμεται το παντελόνι πάνω στο παπούτσι και να σακουλιάζει, ούτε να καλύπτουν τα μανίκια το χέρι. Μία απλή επίσκεψη σε έναν ράφτη θα βοηθήσει να διοθώσετε το μήκος του παντελονιού και του μανικιού.

2. Casey Affleck: Ο διάσημος ηθοποιός και δημιουργός και αδελφός του Ben πάντα υιοθετεί ένα casual look στις εμφανίσεις του, το οποίο φέτος είναι και στη μόδα.

Και δε θα είχε κανείς καμία αντίρρηση για αυτό το look αν δεν το συνδύαζε με τα πιο αχτένιστα μαλλιά και τα πιο απεριποίητα μούσια που έχουμε δει. Φέτος ειδικά τα μούσια πρέπει να είναι περιποιημένα (είναι εκτός μόδας οι ατιθασοι... θάμνοι και τα γιγαντιαία hispter μούσια των προηγούμενων ετών) ενώ όταν μιλάμε για επιμελώς ατημέλητο λουκ στα μαλλιά δεν εννοούμε αχτένιστο!

3. Kelsey Grammer: Ο πολυτάλαντος ηθοποιός φαίνεται πως ακολουθεί τις νέες τάσεις της μόδας που θέλουν τα κοστούμια να συνδυάζονται με sneakers.

Μόνο που το κάνει λάθος. Όταν μιλάμε για sneaker με κοστούμι, πρέπει το ένα να ακολουθεί χρωματικά το άλλο και σίγουρα δεν μιλάμε για ένα φλούο αθλητικό παπούτσι συνδυασμένο με ένα συντηρητικό γκρι κοστούμι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!