MEN'S GUIDE

3 προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μαλλιά σου το φθινόπωρο

Πολλοί άνδρες δεν γνωρίζουν πως αυτή την εποχή οι ανάγκες των μαλλιών για περιποίηση αυξάνονται.

Το φθινόπωρο εκτός από την επιβεβλημένη επίσκεψη σε έναν κομμωτή για καθαρισμό των μαλλιών από φθορές από τον ήλιο και τη θάλασσα πρέπει να ξεκινήσεις να φροντίζεις πιο συστηματικά τα μαλλιά σου καθώς εμφανίζονται τρία προβλήμαυα που εντείνονται τους χειμερινούς μήνες. Ποιά είναι αυτά; 
1. Ξηρότητα 
Η ζέστη από τον αέρα ενός κλιματιστικού ή αερόθερμου μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ξηρότητα στο δέρμα και τα μαλλιά. Ακόμη και τα ζεστά ντους στο μπάνιο σου ή ο ζεστός αέρας από το πιστολάκι μαλλιών σου μπορούν να προκαλέσουν το ίδιο πρόβλημα.  Ειδικότερα κατά τους χειμωνιάτικους μήνες οι πόροι σου μπορούν να απορροφήσουν όλη την απαραίτητη υγρασία αν δεν τους προσφέρεις εντατική ενυδάτωση. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο, φρόντισε να χρησιμοποιείς συχνά ένα ενυδατικό προϊόν ή μια μαλακτική κρέμα στα μαλλιά σου και το δέρμα του κεφαλιού σου.
 2. Αραίωση
Το φθινόπωρο είναι η εποχή που τα μαλλιά εμφανίζουν τους πιο έντονους ρυθμούς αραίωσης και τριχόπτωσης. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για αυτό, καθώς είναι φυσιολογική η εποχική τριχόπτωση. Μπορείς όμως να αυξησεις τον όγκο στα μαλλιά σου με κάποιο σχετικό προϊόν, όπως αφρό.
3. Φριζάρισμα
Τα χειμωνιάτικα υφάσματα όπως τα μάλλινα και τα ζεστά συνθετικά μείγματα σε συνδυασμό με την ξηρότητα του αέρα, μπορούν να φριζάρουν το μαλλί σου δημιουργώντας στατικό ηλεκτρισμό. Για να λύσεις αυτό το πρόβλημα επέλεξε κάποιο ελαφρύ προϊόν για styling των μακριών μαλλιών σου και προσπάθησε να υιοθετήσεις ένα ελαφρώς ατημέλητο λουκ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!