TV BITS

Survivor: Οι αδελφές Πετεινάρη είναι πλέον συμπαίκτριες [βίντεο]

To Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και τα όσα έγιναν στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τρίτης 24/9 στο ΣΙΓΜΑ και το ΣΚΑΙ άλλαξαν και πάλι τα δεδομένα και τις ισορροπίες στις δύο ομάδες.

Θυμίζουμε πως η Ekaterina επιστρέφοντας από το νησί της εξορίας αποκάλυψε πως μαζί της εκεί βρίσκονταν 5 ακόμη νέοι παίκτες και πως ανάμεσά τους ήταν οι αδελφές των Πετεινάρη και Κερασιώτη.


Στο χθεσινό επεισόδιο τα δύο κορίτσια, η Βίκυ και η Παρασκευή, "βομβάρδισαν" αρχικά την Ekaterina με ερωτήσεις για τις αδελφές τους.


Όμως λίγο αργότερα, είχαν την ευκαιρία να τις δουν από κοντά και να τις αγκαλιάσουν καθώς οι 5 παίκτες από το νησί της εξορίας εμφανίστηκαν στο αγώνισμα με τον Λιανό να κάνει μια ανακοίνωση που σόκαρε τους πάντες.


Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως η ομάδα που θα κέρδιζε θα είχε την δυνατότητα να κάνει την πρώτη επιλογή παίκτη ή παίκτριας από τους καινούργιους.

Μόνο δυο παίκτες έπρεπε να επιλέξουν οι ομάδες και οι υπόλοιποι 3 θα γυρνούσαν στο νησί της εξορίας. Στον επόμενο αγώνα θα γινόταν ακριβώς το ίδιο και στο τέλος αυτός που θα έμενε θα γυρνούσε στην Ελλάδα.

Τον αγώνα κέρδισαν οι Αετοί, και πλέον η Βίκυ είναι συμπαίκτρια με τη δίδυμη αδελφή της και ο Βλαδίμηρος πήγε στην κίτρινη ομάδα, ενώ οι υπόλοιποι 3 νέοι παίκτες επέστρεψαν στο νησί της εξορίας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!