WOMEN'S GUIDE

H Χρουσαλά ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει - Μάθε τα fitness tips της

Διακοπές με πολυτελές σκάφος στην Ιταλία, κάνει αυτό το διάστημα η Μαριέττα Χρουσαλά με το σύζυγό της και η παρουσιάστρια και πρώην εστεμμένη καλλιστείων πόζαρε με το μπικίνι της και πραγματικά εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η 41χρονη και ο Λέων Πατίτσας έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά και πρόσφατα γιόρτασαν την 14η επέτειο γάμου (παντρεύτηκαν το 2010 σε έναν υπέρλαμπρο γάμο που όμως είχε προκαλέσει σάλο καθώς η δεξίωση είχε γίνει στο θωρηκτό Αβέρωφ) και συνεχίζουν να δείχνουν αχώριστοι και ερωτευμένοι.


Οι δυο τους ταξίδεψαν στην Ιταλία όπου ήταν καλεσμένοι σε έναν λαμπερό γάμο και τώρα συνεχίζουν τις διακοπές τους με σκάφος.


Και κάθε φορά που η Μαριέττα ανεβάζει στο Instagram πόζες της με μαγιό εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της, ενώ η ίδια έχει καταφέρει να είναι fit όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο.


Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει παραδεχτεί πως προσέχει πολύ τη διατροφή της

Συγκεκριμένα σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Συνήθως μετά το μεσημεριανό τρώω γλυκό. Θα πάρω μια σοκολάτα, ωστόσο θα φάω μόνο ένα κομματάκι και θα είμαι εντάξει. Αποφεύγω να τρώω ύστερα από ξενύχτι. Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνήσω είναι να πιω ένα ποτήρι νερό και στη συνέχεια φυσικό χυμό πορτοκάλι σε μεσαίο ποτήρι. Το πρωινό μου περιλαμβάνει επιπλέον ένα μπολ με πόριτζ και φρούτα. Το δεκατιανό μου είναι μια μαύρη φέτα ψωμί με καπνιστή γαλοπούλα. Το βραδινό μου περιλαμβάνει μόνο κρέας στη σχάρα μαζί με σαλάτα και δεν θα φάω ποτέ το βράδυ ζυμαρικά. Δεν απουσιάζουν τα φρούτα από τη διατροφή μου. Επιλέγω να τρώω το απόγευμα μανταρίνια ή μήλα. Αποφεύγω τα τηγανιτά, τις κρέμες γάλακτος και δεν πίνω αναψυκτικά. Όταν βγω το βράδυ και πιω αλκοόλ θα είναι πάντα soft drinks”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!