TV BITS

Survivor: Η Όλγα κόμπλαρε με το σέξι δώρο και τη λάγνα φωνή του Χανταμπάκη

Μπορεί οι Διάσημοι να ηττήθηκαν και στους τρεις αγώνες ασυλίας της εβδομάδας, αλλά το βράδυ της Τετάρτης, κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες και να κατακτήσουν το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας της νέας σεζόν του Survivor.

Mε εξαίρεση κάποιους παίκτες που μπήκαν πρόσφατα στο παιχνίδι, όλοι οι υπόλοιποι μετρούν ήδη 7 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και η επιθυμία όλων να επικοινωνήσουν με αγαπημένα πρόσωπα ήταν σφοδρότατη!
Τη νίκη λοιπόν πήραν οι Κόκκινοι και είδαμε δυνατές στιγμές συγκίνησης αλλά και... αμηχανίας και γέλιου.

Η Μαρία Αντωνά ήταν από εκείνους που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Το μήνυμα και το δώρο που της έστειλε ο Άρης Σοϊλέδης την έκαναν να "σπάσει".

Η σχέση της Ασημίνας με τον Χρήστο Δάντη είναι γνωστή. Το ίδιο γνωστή και δεδομένη είναι και η ευκολία της στο να συγκινείται και να βάζει τα κλάματα. Ακούγοντας το μήνυμα του αγαπημένου της, και ιδίως τη στιγμή που ακούστηκε και το σκυλάκι τους, η παίκτρια πλάνταξε.

Το ίδιο συγκινημένος, αν και λιγότερο εκδηλωτικός και ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο παίκτης έλαβε μήνυμα από τον γιο που έχει με την Αγγελική Ηλιάδη, τον Βασίλη.

Εντελώς "αλλού", και σαν να πρόκειται για άλλη περίσταση ήταν το μήνυμα και το δώρο που έστειλε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην Όλγα Πηλιάκη. Ο πρώην παίκτης, γνωστός για το χιούμορ του, επέλεξε να κάνει γνωστές κάποιες ιδιαίτερες πτυχές της σχέσης τους. Στο κουτί του δώρου υπήρχε μια στολή σέξυ νοσοκόμας, ενώ στο μήνυμα ανέφερε πως χρειάζεται... ιατρική βοήθεια!

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Χανταμπάκης ακούγεται να λέει στο ηχητικό του μήνυμα, με λάγνα φωνή: «Χρόνια μας πολλά, μωρό μου! Σε βλέπω καθημερινά, σε καμαρώνω, σε θαυμάζω και σε απολαμβάνω από την οθόνη. Περιμένω πότε θα γυρίσεις να γιατρέψεις την καρδούλα μου, την τραυματισμένη. Σαν καλή νοσοκόμα που είσαι. Σ’ αγαπώ και μου λείπεις. Σ-τέλειος». Η Όλγα Πηλιάκη χωρίς να μπορεί να κρατήσει τα γέλια της άλλο, είπε «κλείστε τον».

Στην πορεία, η ίδια ανέφερε: «Νομίζω ότι κάτι έχουμε κάνει καλά σχεδόν 11 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι και έχουμε δυο υπέροχα παιδιά. Γενικότερα το χιούμορ είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη σχέση μας. Είναι αυτό που διέκρινα σε σένα από την αρχή και με έκανε να σε ερωτευτώ παράφορα. Ελπίζω και εύχομαι στα επόμενα 10 χρόνια, με τα παιδάκια μας παρέα που περνάμε τέλεια. Σας αγαπώ, σας σκέφτομαι και ευχαριστώ και για το δώρο».

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα έγιναν στο έπαθλο επικοινωνίας

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!