TV BITS

Ο Σεφερλής υποδέχεται τους Γωγώ Τσαμπά, Άκη Δείξιμο και Droulias Brothers

Τα special εορταστικά επεισόδια του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» συνεχίζονται καθημερινά στις 16:30 με χαρούμενη διάθεση, τραγούδι, χορό, κέφι αλλά και μαγειρικές μονομαχίες! 

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχεται τη Γωγώ Τσαμπά, τον Άκη Δείξιμο και τους Droulias Brothers, που έρχονται να αναμετρηθούν στη μαγειρική για καλό σκοπό αλλά και να μας ξεσηκώσουν με τα τραγούδια τους.

 

Πρώτοι στην κουζίνα μπαίνουν οι Droulias Brothers για να μαγειρέψουν «steak με λαχανικά»... Πριν όμως ξεκινήσει η μαγειρική, ο Μάρκος ανοίγει "κόντρα" μαντινάδας με τον Κωνσταντίνο Δρούλια. Στο challenge αυτό θα συμμετάσχει και ο Έκτορας Μποτρίνι ο οποίος θα τους επαναφέρει στην τάξη με... μια δική του μαντινάδα! Θα είναι η μαγειρική τους τόσο καλή όσο και οι μαντινάδες τους;

 

Η Γωγώ Τσαμπά και ο Άκης Δείξιμος σηκώνουν μανίκια αλλά πριν ξεκινήσουν να μαγειρεύουν «λιγκουίνι με πέστροφα και lime» αρχίζουν το τραγούδι. Ο ξεσηκωτικός ρυθμός των τραγουδιών τους δεν αφήνει σε κανέναν το περιθώριο να κάνει κάτι διαφορετικό πέρα από το να το ρίξει στο χορό. Θα καταφέρει ο Άκης Δείξιμος να μαγειρέψει πέστροφα; Θα μπορέσει η "απλή" συνταγή της Γωγώς Τσαμπά να εντυπωσιάσει τον Έκτορα;

Το έπαθλο των 1.000 ευρώ του σημερινού επεισοδίου θα διατεθεί, μέσω του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

Δείτε το trailer:

https://www.facebook.com/sigmatvcy/videos/1437980013464408

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

Καθημερινά στις 16:30 στο ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!