TV BITS

Δείτε αποκλειστικό υλικό από την πρεμιέρα του I am a celebrity: Get me out of here

Σήμερα θα κάνει πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, το νέο τηλεοπτικό σόου I am a celebrity: Get me out of here και η εκπομπή Fay's Time μας  έδωσε μια γεύση από τα όσα θα δούμε απόψε το βράδυ!

Στην εκπομπή μίλησε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, που είπε πως απόψε τους celebrities θα τους ζώσουν τα φίδια και είδαμε και αποκλειστικά πλάνα από το πρώτο επεισόδιο.


Συγκεκριμένα είδαμε δύο celebrities σε ένα κρεβάτι με πύθωνες!


Ο ίδιος εξήγησε πως από το συγκεκριμένο σόου οι παίκτες θα αποχωρούν είτε λόγω κακών επιδόσεων στα παιχνίδια, είτε αν φωνάξουν: «Ι am a celebrity: Get me out of here »


Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα

Παράλληλα η εκπομπή έδειξε και όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός για το νέο σόου και τι διαφορές του με το Survivor.

«Ούτε εγώ δεν ξέρω ακόμη τι να περιμένω με σιγουριά από την εκπομπή. Είναι ένας τελείως διαφορετικό format από το Survivor – δεν υπάρχουν στίβοι μάχης, δεν υπάρχουν συμβούλια, δεν υπάρχει ριάλιτι. Δηλαδή, για να καταλάβεις, τα επεισόδια είναι δίωρα και το ριάλιτι διαρκεί λίγα λεπτά, χωρίς εμείς οι παρουσιαστές να συμμετέχουμε καν.

Επί της ουσίας, αυτό που παρακολουθούμε είναι η διαβίωση των παικτών στο νησί. Υπάρχουν δύο καμπ: το ένα είναι λίγο καλύτερο, το άλλο είναι -για να το πω ευγενικά- πολύ κοντά στη φύση. Οι ομάδες ανάλογα με το αν κερδίσουν ή αν χάσουν μεταφέρονται στο «καλό» ή στο «κακό» καμπ. 

Κάθε επεισόδιο θα έχει τρεις δοκιμασίες, ομαδικές συνήθως. Υπάρχει μία αστεία δοκιμασία (το λεγόμενο funny game), μία που παίζει με τις φοβίες μας (όπως για παράδειγμα η υψοφοβία) και μία τρίτη όπου οι παίκτες νομίζουν ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με άγρια θηρία – χωρίς όμως να είναι ακριβώς έτσι. 

Περισσότερο είναι κάτι του τύπου «άγγιξα κάτι περίεργο». Για να φέρω ένα παράδειγμα: οι παίκτες θα κληθούν να βάλουν τα χέρια τους σε μία κατασκευή όπου θα πρέπει να βιδώσουν δύο μπουλόνια. Εκεί, βέβαια, μπορεί να υπάρχουν διάφορα «πράγματα» τα οποία ούτε θέλεις να τα ενοχλήσεις, ούτε θέλεις φυσικά να σε ενοχλήσουν… Βασικά σε αυτό το παιχνίδι, όλα είναι μία ιδέα.»

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!