WOMEN'S GUIDE

Η Ariana Grande μιλά για το botox και μας δείχνει πως περιποιείται το πρόσωπό της

Αν και είναι μόλις 30 ετών, η Ariana Grande, έχει καταφέρει να γίνει μια από τις διασημότερες τραγουδίστριες του πλανήτη και τώρα η ίδια, παραδέχεται δημόσια πως έχει κάνει ήδη πολλές αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της και εξομολογείται πως έχει μετανιώσει.

Το κανάλι της αμερικάνικης Vogue στο YouTube πραγματοποιεί μια σειρά βίντεο, με τον τίτλο «Beauty Secrets», στα οποία φιλοξενεί celebrities, οι οποίοι μιλάνε και επιδεικνύουν τη ρουτίνα ομορφιάς τους και την περιποίηση του δέρματός τους.

Στο πιο πρόσφατο βίντεο εμφανίστηκε και η διάσημη ποπ σταρ, η οποία πέρα από τη ρουτίνα του μακιγιάζ και φροντίδας της επιδερμίδας της, προχώρησε και σε μια προσωπική αποκάλυψη.


«Πλήρης διαφάνεια... Είχα κάνει ένα σωρό fillers στα χείλη όλα αυτά τα χρόνια και μπότοξ. Σταμάτησα το 2018, επειδή αισθανόμουν τόσο πολύ...», είπε αρχικά.

«Για πολύ καιρό η ομορφιά ήταν για μένα το να κρύβομαι. Και τώρα αισθάνομαι ότι ίσως δεν είναι από τότε που σταμάτησα να κάνω fillers και botox και ίσως ξεκινήσω ξανά με αυτά μια μέρα, δεν ξέρω... ο καθένας το δικό του. Ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα. Εγώ σας υποστηρίζω» σημείωσε η 30χρονη Γκράντε.

«Θέλω να δω τις... γραμμές κλάματος και τις γραμμές χαμόγελου. Ελπίζω οι γραμμές του χαμόγελου μου να γίνονται όλο και πιο βαθιές και να γελάω όλο και περισσότερο. Απλά πιστεύω ότι η γήρανση μπορεί να είναι τόσο όμορφο πράγμα», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!