TV BITS

Survivor: Αντίο στον Άγιο Δομίνικο είπαν οι 4 εναπομείναντες παίκτες [βίντεο]

Μετά από μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, έφτασε η στιγμή, οι Σάκης, Μαριαλένα, Μάριος Πρίαμος και Νίκος να πουν αντίο στην παραλία τους και τις καλύβες τους και να πάρουν το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη ως Κόκκινοι και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τον Νίκο Μπάρτζη άφησαν την καλύβα τους ια να ριχθούν εκ νέου, για τελευταία φορά, στον στίβο μάχης.

Κάτι που ήθελε όμως τους φιναλίστ του Survivor All Star να αφήνουν για πάντα τις μπαντάνες στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Έτσι λοιπόν, αφού μάζεψαν όλα τα απαραίτητα για να τα πάρουν μαζί στο επερχόμενο ταξίδι για την Ελλάδα, όλοι οι παίκτες έβαλαν δίχως δεύτερη σκέψη φωτιά σε όλα όσα βρίσκονταν στην παραλία και άφησαν τις μπαντάνες να χαθούν στους ανέμους. «Αυτό που αφήνω πίσω είναι πολλές δύσκολες στιγμές, που δεν θέλω καν να θυμάμαι, αλλά και θέλω να τις θυμάμαι γιατί θα με κάνουν σίγουρα καλύτερο άνθρωπο» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Σάκης Κατσούλης στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ.

«Ήρθε η βάρκα να μας πάρει και βλέπω την παραλία να την αφήνουμε πίσω μας. Πάρα πολύ δύσκολο γιατί θα μου λείψει πάρα πολύ αυτό το μέρος. Θα μου λείψουν όλες αυτές οι στιγμές που έχω ζήσει σε αυτό το νησί. Είναι μια εμπειρία που θα με συνοδεύει μέχρι και τα βαθιά γεράματα, όπως είχα ξαναπεί και το 2021. Παρόλα αυτά, όμως, ο αποχωρισμός είναι πολύ δύσκολο» πρόδωσε, με τη σειρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα του Survivor All Star.

Επίσης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι στη βάρκα και σιγά σιγά βλέπω να χάνεται όλο αυτό που έζησα. Οι καλές και οι κακές στιγμές είναι αυτές που θα με συντροφεύουν σίγουρα για το υπόλοιπο της ζωής μου και πάντα ένα κομμάτι της ψυχής μου θα έχει τη δικιά του θέση σε αυτό το σημείο».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!