TV BITS

Πρωινό Μας: Ο Σοϊλέδης "έκραξε" άσχημα τη στρατηγική του Μαρτίκα [βίντεο]

Ο περσινός φιναλίστ του Survivor, ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά και σχολίασε όλες τις εξελίξεις στο Survivor All Star.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον Μπο, λέγοντας πως ο ράπερ ήταν στο σπίτι του όταν δέχτηκε μηνύματα από τη μητέρα της Καρολίνας και πως όσα η κυρία Ζωή είπε δεν είναι όλα αλήθεια.


Επίσης δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει (υπό όρους όπως είπε) στο Survivor All Star, αλλά τόνισε πως δεν έχει δεχτεί σχετική πρόταση.


 «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Αν θέλετε, ρωτήστε την παραγωγή. Εμένα δεν μου έχει γίνει καμία κρούση, κανένα τηλέφωνο. Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσα να πάω, ναι» είπε χαρακτηριστικά.


Όμως εκεί που τον είδαμε να γίνεται πραγματικά... χειμαρρώδης στο λόγο του, ήταν όταν η συζήτηση έφτασε στην συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα.

«Αυτός ο άνθρωπος δημιουργεί καταστάσεις, τις οποίες τις βγάζει προς τα έξω για να μείνει στο παιχνίδι, γιατί μέσα απ’ αυτό μπορεί να παραμείνει. Αγωνιστικά δεν μπορεί να παραμείνει, καλώς ή κακώς, και δημιουργεί πράγματα»!

Και τόνισε «Δημιούργησε μία δική μου εικόνα περσινή, η οποία δεν είμαι εγώ. Όταν βγαίνεις και λες στον κόσμο, που περνάει δύσκολα οικονομικά, ότι ο Άρης θέλει να πάρει το έπαθλο για να πάει να αγοράσει βίλα, που δεν το έχω πει ποτέ, είσαι για γέλια».

Και παραδέχθηκε ο Άρης Σοϊλέδης: «Εννοείται ότι μου στοίχισε, πάρα πολύ μου στοίχισε».

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν κι εγώ μία έντονη προσωπικότητα αλλά δε μπορείς να λες ψέματα και να δημιουργείς εντυπώσεις στον κόσμο. Δεν ασχολήθηκα καν μαζί του». 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!