TV BITS

Άγρια Γη: Μία παράνομη συνάντηση θα αποβεί μοιραία για τον Άρη

Μην χάσετε σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου στις 19:00 στο ΣΙΓΜΑ το νέο συναρπαστικό επεισόδιο της σειράς Άγρια Γη.

Κανείς δεν ξέρει τις προθέσεις της Χριστίνας (Σ. Κρούσκα) και ο φόβος ότι θα αποκαλύψει στην Όλγα (Ζ. Δούκα) την αληθινή ταυτότητα του Άρη (Σ. Μιχαήλ), εντείνεται.

Ο Αντώνης (Χ. Στυλιανού), σε απόγνωση για το μέλλον της εταιρείας, εκμυστηρεύεται στην Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) ότι σαμποτάρει τις κινήσεις του, βλάπτοντας έτσι την εταιρεία, αλλά και την ίδια την Ελπίδα και της ζητάει να τον βοηθήσει να τη σταματήσουν.

Η Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) δείχνει σημάδια πανικού και φεύγει από το σπίτι της Αθηνάς (Ε. Μαρσίδου) για να γυρίσει στην κρυψώνα που ήταν πριν. Στέφανος (Π. Σκαρμέας) και Ελπίδα αποφασίζουν να μιλήσουν στον Κωστή (Θ. Μπανούσης) για το διαζύγιό τους.

Οι ελπίδες του Μάνου (Θ. Πατριαρχέας), πως θα βρει μάρτυρες για τον Αντώνη Παππά, που θα ελαφρύνουν τη θέση της Νάντιας (Α. Ανδρέοβιτς), διαψεύδονται.

Ο Άρης συμφωνεί με τον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο), να τον φυγαδέψει, αφού πρώτα του δώσει την ομολογία του, που θα καταστρέψει την Όλγα και τον φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που θα του προμηθεύσουν παράνομα χαρτιά, για να φύγει. Η συνάντηση μαζί τους όμως, έχει κακή κατάληξη, κυρίως για τον ίδιο τον Άρη.

Δείτε εδώ ένα sneak preview από το σημερινό επεισόδιο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!