TV BITS

Πρωινό μας: Η Σκορδά έδιωξε από το πλατό ένα... γρουσούζικο φυτό [βίντεο]

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά προφανώς είναι προληπτική και όταν είδε πως υπήρχε στο πλατό της εκπομπής της ένα φυτό το οποίο λέγεται πως φέρνει... γρουσουζιά και άκουσε και μια τηλεθεάτρια να περιγράφει τί της συνέβη με αυτό το φυτό η ίδια φρόντισε να το... ξαποστείλει!

Το επίμαχο φυτό είναι ο πόθος και στη σημερινή εκπομπή ακούσαμε μια τηλεθεάτρια, την κυρία Ελένη από τη Θάσο, να περιγράφει την ανατριχιαστική εμπειρία που βίωσε με το εν λόγω φυτό.

Η ίδια είπε πως αυτό το φυτό της το είχε κάνει δώρο κάποτε μια γυναίκα που ήταν φίλη της.


Η γυναίκα είχε βάλει το φυτό στο σαλόνι της κοντά στην κρεβατοκάμαρα, μέχρι που μια άλλη γυναίκα της είπε πως είναι γρουσούζικο και να το βγάλει έξω από το σπίτι για να διώχνει τους ανεπιθύμητους ή να το κάνει δώρο σε κάποιον που δεν τον συμπαθεί.
 

Και ακολούθησαν φοβεροί διάλογοι

«Ο πόθος είναι ένα από τα αγαπημένα φυτά εσωτερικού χώρου. Το έφερα από το σπίτι μου. Έχω πολλά φυτά γύρω στα 100 μέσα στο σπίτι. Ο πόθος σε αντίθεση με το όνομά του, όταν μπαίνει σε κρεβατοκάμαρα δημιουργεί κάποια προβλήματα. Λένε ότι είναι λίγο γρουσούζικο.

Μου έχουν στείλει πολλές φορές μηνύματα για τον πόθο που έχω στο σπίτι. Το καλό που δίνει είναι ότι παίρνει το διοξείδιο του άνθρακα…», είπε η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα της εκπομπής και άφησε το φυτό «πόθος» στο πλατό!

Η δε Φαίη Σκορδά ταράχτηκε… και της απάντησε: «Έφερες το φυτό που φέρνει προβλήματα στο σεξ; Πας καλά;».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής μια τηλεθεάτρια, είπε στην παρουσιάστρια ότι όντως είναι γρουσούζικο φυτό και της περιέγραψε τη δική της εμπειρία…

Η Φαίη Σκορδά δεν ήθελε και πολύ… πήρε τη γλάστρα με το φυτό και αφού «έκοψε» δυο τρεις βόλτες στο πλατό, στη συνέχεια πήρε το φυτό και το πήγε στο πλατό της εκπομπής “Αταίριαστοι” λέγοντας: «το άφησα εδώ στην άκρη, ούτως ή άλλως δεν θα καταλάβουν τίποτα... έχουν έντονη ερωτική ζωή!»

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!