TV BITS

Masked Singer: O Μινώταυρος είναι ο μεγάλος νικητής του σόου [βίντεο]

Αυλαία έριξε το βράδυ του Σαββάτου το The Masked Singer με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.  Έπειτα από 11 επεισόδια, στο φαντασμαγορικό σόου ήρθε η ώρα να… πέσουν οι μάσκες και να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής!

Στη σκηνή του The Masked Singer ανέβηκαν για τελευταία φορά όλοι οι συμμετέχοντες με τις ευφάνταστες στολές τους αλλά μόνο τρεις βρέθηκαν στην κούρσα διεκδίκησης της κορυφης.

Ο λόγος για το Μωρό, τον Μινώταυρο και το Παγωτό! Μια από τις τρεις αυτές μάσκες έμελλε να κερδίσει το μεγάλο βραβείο και να εκπλήξει τόσο τον παρουσιαστή Σάκη Ρουβά όσο και τους τέσσερις detectives – Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου, Θοδωρή Μαραντίνη – και βεβαίως το τηλεοπτικό κοινό!

Μετά από ένα τελικό υπερπαραγωγή με μπόλικο τραγούδι, χωρό, μυστήριο αλλά και αποκαλύψεις, η βραδιά έκλεισε με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή. Οι δύο διεκδικητές του τίτλου μέχρι το τέλος ήταν το Μωρό και ο Μινώταυρος. Ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε από τις μάσκες λίγο πριν ανακοινώσει το όνομα του νικητή να αποκαλύψουν την πραγματική τους ταυτότητα. Πίσω από τον Μινώταυρο βρίσκονταν ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ενώ το Μωρό ήταν ο Σαρμπέλ! Ο δε Μουτσινάς ως ντετέκτιβ του σόου κέρδισε την... Χρυσή Πίπα!

 

 

Αμέσως μετά ο Σάκης Ρουβάς έδωσε τέλος στην αγωνία και ανακοίνωσε ότι ο μεγάλος νικητής του The Masked Singer είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης Μινώταυρος!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!