TV BITS

Survivor: Έξαλλη έγινε η Σταυρούλα με ό,τι συνέβη μετά τον τραυματισμό του Στάθη

Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι αυτή την εβδομάδα οι Στάθης Σχίζας και Σταυρούα Χρυασειδή, καθώς έφτασαν και οι δυο μια ανάσα πριν την πρόκριση στον τελικό, αλλά ένας από τους δυο θα πρέπει απόψε να αποχωρήσει, καθώς στο χθεσινό επεισόδιο δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Οι δυο παίκτες, ήθελαν διακαώς να κερδίσουν την τελευταία ατομική ασυλία της σεζόν για να αποτρέψουν την υποψηφιότητα του Στάθη (η Σταυρούλα είναι ήδη υποψήφια από το επεισόδιο της Τετάρτης) αλλά δεν τα κατάφεραν.

 


Ο Στάθης, μάλιστα δεν μπόρεσε καν να ολοκληρώσει τον αγώνα ατομικής ασυλίας, αφού τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


Η Σταυρούλα, μετά τον τραυματισμό του Στάθη, αγωνίστηκε με αντίπαλο τον Άρη, ο οποίος τη νίκησε και έγινε έξαλλη με τον τρόπο που ο ίδιος ο Άρης και οι Μαίη και Ασημίνα, πανηγύρισαν την πρόκρισή τους!


 

«Μόλις έφυγες, παίξαμε με τον Άρη στο αγώνισμα και με κερδίζει. Με το που το έκανε, άρχισαν να ωρύονται και να φωνάζουν σε έξαλλη κατάσταση και να λένε σαν τρελοί πάμε τετράδα» ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα στο Survivor.

«Σεβάσου ότι έχει φύγει ένας άνθρωπος τραυματισμένος και θα τον βγάλεις υποψήφιο. Όλο αυτό μου προκάλεσε μια αηδία, ούτε να τους βλέπω. Έκατσα στον πάγκο στην ακρούλα μου και δεν με ένοιαζε καθόλου… Μετά ο Άρης νευρίασε και δεν μιλούσε στην Ασημίνα, επειδή έχασε και της έλεγε το ξέρεις ότι όταν χάνω έχω νεύρα» ανέφερε φανερά εκνευρισμένη η Σταυρούλα στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!