TV BITS

Survivor: Η Βρισηίδα αποκάλεσε «παλιοψεύτη» τον Μαρτίκα [βίντεο]

Το άλλοτε ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου Σπύρος και Βρισηίδα, πλέον όχι απλά δεν είναι μαζί, αλλά οι δυο τους έχουν έντονες αντιπαραθέσεις.

Στην αρχή του επεισοδίου της Δευτέρας, ο Μαρτίκας, είπε πως είναι πολύ απογοητευμένος μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με έπαθλο το ταξίδι στο Μεξικό, όπου κέρδισαν οι Μπλε και ειδικά με την πρώην αγαπημένη του Βρισηίδα.


Έστρεψε τα βέλη του ευθέως στον Άρη, λέγοντας πως ο ποδοσφαιριστής τον φοβάται επειδή ο ίδιος στηρίζει νέα παιδιά και 9 φορές έχει βρεθεί υποψήφιος για αποχώρηση αλλά παρέμεινε στο Survivor.


Παράλληλα κατηγόρησε τους Άρη και Ασημίνα πως αυτοί έστησαν... σχέδιο για να τον χωρίσουν με τη Βρισηίδα και τόνισε ότι θα στηρίξει και τη Βρισηίδα αν βρεθεί απέναντι του, όπως της είχε υποσχεθεί πριν «χωρίσουν».



Ο Σπύρος πράγματι βρέθηκε για 10η φορά υποψήφιος για αποχώρηση, αλλά στο συμβούλιο, είδε την Βρισηίδα, να γίνεται έξαλλη, όταν άκουσε τον Σπύρο να πετάει αιχμές για το γεγονός πως η ίδια και ο Άρης, δείχνουν να έχουν έρθει πιο κοντά, με το μοντέλο να λέει πως απλά δέχτηκε τη στήριξη που της προσφέρει ο Άρης, μίλησε για τον επίμαχο καβγά της με τον Σπύρο που οδήγησε στον χωρισμό τους και έκανε λόγο ξανά για... σχέδια Μαρτίκα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!