TV BITS

Survivor: "Χώρισαν" οι Σπύρος και Βρισηίδα και δείτε τί είπαν [βίντεο]

Οι αλλαγές στη σύνθεση των δύο ομάδων που είδαμε να ανακοινώνονται στο χθεσινοβραδινό έκτακτο συμβούλιο του Survivor, είχαν σαν αποτέλεσμα οι Σπύρος και Βρισηίδα, δύο Μπλε που είχαν έρθει πολύ κοντά, να είναι πλέον αντίπαλοι.

Το... ειδύλλιο του Σπύρου και της Βρισηίδας, βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο συζητήσεων και στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής 15/5.

«Ο Σπύρος εχτές για πρώτη, μη σου πω δεύτερη, φορά και στον αγώνα και στο συμβούλιο έχασε τα λόγια του, δεν μπορούσε να μιλήσει. Έχω καταλάβει ότι ο Σπύρος έχει μία τρομερή συμπάθεια προς εμένα. Είναι κάτι όμορφο αυτό που έχουμε, αλλά δεν είναι κάτι ερωτικό. Είναι κάτι όμορφο, που νιώθω ασφάλεια για πρώτη φορά στο παιχνίδι και που ένας άντρας με προστατεύει, με προσέχει. Είναι κάτι ωραίο. Όλες οι γυναίκες θέλουμε κάτι τέτοιο», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Εμμανουήλ, στο χθεσινό επεισόδιο, με το γνωστό... υφάκι του, σχολίασε και πάλι τη σχέση Σπύρου και Βρισηίδας.


 «Η σχέση αυτή είναι ολέθρια και λειτουργεί μέσα από ένα συμφέρον. Η Βρισηίδα έχει απομείνει εντελώς μόνη της. Είναι ένα κορίτσι και λίγο κακομαθημένο και δεν την κάνει κανείς παρέα. Ο Σπύρος ψάχνει να βρει όποιο κορίτσι να ΄ναι, είναι και σε μια ηλικία αρκετά μεγάλη και ήδη έχει αργήσει. Η Βρισηίδα έχει αγαπήσει τα "λεπτά" αισθήματα του Σπύρου Μαρτίκα. Άρα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Προχθές τους έπιασα σε ένα πάρα πολύ τρυφερό τετ α τετ και κάποια στιγμή της είπε ο Σπύρος "μην ανησυχείς μωράκι μου, θα σε πάω στο Παρίσι και θα περάσουμε υπέροχα". Είναι όλο λάθος! Είναι ένα ζευγάρι πάρα πολύ αταίριαστο αλλά αν αυτοί ταιριάζουν εμένα δεν μου πέφτει λόγος», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ωστόσο, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και οι ανατροπές συνεχίζονται στο φετινό Survivor, μετά τη σύγκλιση έκτακτου συμβουλίου, πλέον η Βρισηίδα και Σπύρος δεν είναι στην ίδια ομάδα, καθώς ο Λιανός ανακοίνωσε χθες τη νέα σύνθεση των Κόκκινων και των Μπλε. 


Μάλιστα πριν ανακοινωθεί η νέα σύνθεση των ομάδων ο Λιανός, ζήτησε τους παίκτες να μοιραστούν τις σκέψεις τους και η Βρισηίδα, είπε πως δεν θα ήθελε να είναι σε άλλη ομάδα με τον Σπύρο, γιατί τη στηρίζει και την βοηθά να είναι πιο ήρεμη. Και ο Σπύρος από τη μεριά του, είπε πως δεν θα ήθελε να μην είναι Μπλε, αφού θέλει να διατηρήσει και την ηρεμία της Βρισηίδας και να μην αλλάξει ομάδα, καθώς είναι ο μόνος που παρέμεινε Μπλε από την αρχή του παιχνιδιού.

 


Όμως τελικά ο Σπύρος μεταφέρθηκε στην Κόκκινη ομάδα και έτσι δεν είναι πλέον μαζί με τη Βρισηίδα.


Οι δυο τους σχολίασαν αυτή την εξέλιξη.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!